VerhuisCollege en NIWO gecertificeerd

Uitsluitend professionele verhuizers

Altijd verzekerd tijdens transport

Verhuislift huren

Efficiënt verhuizen naar hogere verdiepingen

Gaat u binnenkort verhuizen naar een appartement? Of wilt u een specifiek meubelstuk naar de zolder verhuizen maar past deze niet door het trappengat? Dan kan een verhuislift op locatie uitkomst bieden. Met het huren van een verhuislift bij National Movers kiest u voor een efficiënte en zorgeloze verhuiservaring. Onze professionele verhuisliften zijn geschikt voor diverse verhuissituaties, of het nu gaat om het overbruggen van hoogteverschillen bij appartementencomplexen of het verplaatsen van grote meubelstukken naar hoger gelegen verdiepingen.

Het huren van een verhuislift is efficiënt, praktisch en bovendien voordelig. Ervaar zelf wat de voordelen van een verhuislift zijn met National Movers aan uw zijde!

Waarom u kiest voor National Movers:

 • De te liften objecten worden met zorg en zekerheid verhuisd
 • Erkende verhuizers met jarenlange ervaring
 • Razendsnel verhuizen, vaak op dezelfde dag
 • Volledige assistentie beschikbaar
 • Gecertificeerd door NIWO en VerhuisCollege
 • Voordelig en snel verhuizen, ook in het weekend

Wat is een verhuislift?

Een verhuislift, ook wel meubellift of ladderlift genoemd, is een praktische toepassing die wordt gebruikt om grote en zware objecten veilig en efficiënt vanaf de begane grond naar een hoger gelegen verdieping te verplaatsen, of vice versa. Het bestaat doorgaans uit een platform of plateau dat aan een uitschuifbare arm is bevestigd. De verhuislift wordt opgesteld naast het gebouw, en met behulp van de lift kan het meubilair of andere grote voorwerpen met gemak naar boven of beneden worden gebracht, zonder dat ze door nauwe trappenhuizen of gangen hoeven te worden getild.

Bereken wat jij kan besparen!

9000+ tevreden
 klanten

Beoordeeld met 4,7/5 uit 800+ recensies

NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd!

Al 32+ jaar de beste prijs zonder kwaliteitsverlies

7 dagen per week, 365 dagen per jaar flexibel inzetbaar

Situaties waarbij een verhuislift gewenst kan zijn:

 • Verhuizingen naar hogere etages, appartementen of zolders
 • Spoedverhuizingen waarbij snelheid gebaat is
 • Wanneer een of meer meubelstukken niet door het trappenhuis past
 • Smalle gangen of beperkte toegang tot het pand
 • Verhuizingen met kwetsbare of waardevolle items

Met spoed een meubellift nodig?

Uiteraard kunnen er situaties zijn waarbij een meubellift of verhuislift direct gewenst is. Staat u bijvoorbeeld in de stromende regen met een kast die niet door het trappengat past? Of moet u op zeer korte termijn een verhuizing realiseren? Maak u dan geen zorgen. Bij National Movers begrijpen we dat urgente omstandigheden vragen om snelle oplossingen. Daarom staan wij paraat om met spoed een meubellift voor u beschikbaar te stellen.

Onze ervaren verhuisspecialisten en professionele meubelliften zijn snel inzetbaar om u te assisteren bij situaties die onmiddellijke aandacht vereisen. Of het nu gaat om onvoorziene weersomstandigheden of een last-minute verhuizing, wij bieden de service die u nodig heeft om de situatie efficiënt en zorgeloos aan te pakken.

Een verhuislift huren: Maak uw verhuizing praktischer

Een professionele verhuislift maakt het makkelijk om zware meubels en waardevolle spullen zonder kans op schade naar hogere verdiepingen te verhuizen. Met het huren van een verhuislift wordt uw verhuisdag niet alleen efficiënter, maar ook aanzienlijk praktischer. De lift biedt een veilige en snelle oplossing voor het overbruggen van hoogteverschillen, en dit is vooral waardevol bij verhuizingen naar of vanuit gebouwen met beperkte toegang of smalle trappenhuizen.

De voordelen van een verhuislift

 1. Efficiëntie: Een verhuislift maakt het verplaatsen van grote en zware objecten aanzienlijk efficiënter, doordat deze direct vanaf de begane grond naar hogere verdiepingen kunnen worden getild zonder dat ze door nauwe trappenhuizen hoeven te worden gedragen.
 2. Fysieke belasting verminderen: Het gebruik van een verhuislift vermindert de fysieke belasting voor zowel verhuizers als de eigenaren van de verplaatste goederen. Zware meubels hoeven niet de trap opgetild te worden, wat de kans op letsel verkleint.
 3. Tijdsbesparing: Het proces van het verhuizen van grote voorwerpen wordt versneld, wat resulteert in tijdsbesparing. Dit is vooral waardevol bij strakke verhuisschema’s of wanneer er beperkte tijd beschikbaar is.
 4. Geen risico op schade: Een verhuislift biedt een veiligere optie voor het verplaatsen van omvangrijke items, omdat het risico op schade aan het object of aan de structurele integriteit van het gebouw wordt verminderd.

Profiteer van diverse extra's

Bij National Movers bieden wij naast verhuisliften nog vele andere apparatuur en materialen aan om uw verhuizing zo makkelijk mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Extra mankrachten op locatie
 • Hoogwaardige verhuismaterialen
 • Een handyman op locatie
 • Verhuisdozen
 • Verhuiswagens

Veiligheid op de eerste plaats bij het huren van een verhuislift

Huur direct een goedkope verhuislift inclusief ervaren verhuizer voor uw aankomende verhuizing. Ongeacht uw vraagstuk en de locatie kunnen wij razendsnel bij u ter plekke zijn om de veiligheid van uw verhuizing te waarborgen. Kies voor een verhuislift wanneer u gaat verhuizen.

Bij National Movers stellen wij veiligheid als hoogste prioriteit bij het aanbieden van verhuisdiensten met een verhuislift. Onze ervaren verhuizers zijn getraind in het veilig en efficiënt bedienen van de verhuislift, waarbij alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of bel meteen indien u met spoed een verhuislift nodig heeft.

Veelgestelde vragen over het huren van een ladderlift

Hoeveel kilo aan gewicht kan een verhuislift dragen?

Normaliter kan een verhuislift ongeveer 150 kilo dragen. Bij twijfel of uw meubelstuk zwaarder is, neem dan contact met ons op.

Tot welke verdieping kan de verhuislift?

De capaciteit van de verhuislift varieert en is afhankelijk van het specifieke type lift dat wordt gebruikt. Over het algemeen kunnen verhuisliften tot verschillende verdiepingen reiken, maar de exacte hoogte is afhankelijk van de specificaties van de betreffende lift.

Hoeveel parkeerplekken moet ik vrijhouden voor de lift?

Voor het gebruik van een verhuislift is het belangrijk om voldoende parkeerruimte vrij te houden, zodat de lift veilig en efficiënt kan worden opgesteld. Het exacte aantal benodigde parkeerplekken kan variëren afhankelijk van het type verhuislift en de specifieke omstandigheden van de locatie.

Over het algemeen wordt aanbevolen om minimaal twee parkeerplekken vrij te houden voor de verhuislift.

Team Nafthalie, goede samenwerking, netjes op tijd, harde werkers! Inpakmateriaal aanwezig, zijn goed elkaar ingespeeld en zelfs een super zware kast was geen probleem voor deze jongens. Daarnaast was het ook nog gezellig, top!

Lotte Groenewegen, verhuisd op 11 Oktober

Wij zijn vandaag verhuisd door team RuRu en ze hebben fantastisch werk geleverd. De klus was uiteindelijk sneller geklaard dan van te voren ingeschat. Toch werd er niet gehaast, maar alles met beleid aangepakt en we hebben nog gelachen ook. Dankjewel en een eventuele volgende verhuizing laten wij ons graag weer door jullie helpen.

-Sander Marshalle, verhuisd 19 Februari 

Vandaag van Den Haag naar Voorhout verhuisd en langs 4 verschillende locaties moeten rijden. Ging allemaal heel soepel en snel. Ontzettend fijne gasten kwamen langs en de verhuizing van eigenlijk zo gepiept. Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de fijne service!

-Josine van Schagen, verhuisd april ’22

Onder andere actief in

Almere

Amersfoort

Amsterdam

Haarlem

Hilversum

Bekijk alle steden!

Delft

Den Haag

Groningen

Ontvang gratis een verhuischecklist per e-mail!

Handige verhuischecklist

Veelgestelde vragen aan National Movers

 • Zijn mijn bezittingen verzekerd tijdens het verhuisproces?

  National Movers begrijpt het belang van de veiligheid van uw bezittingen. Daarom bieden wij standaard verzekeringen aan voor de goederen die wij verplaatsen. Ons team informeert u graag over de details van de verzekering en eventuele aanvullende opties die beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart kunt verhuizen.

 • Wat onderscheidt National Movers van andere verhuisbedrijven?

  Wij begrijpen dat er verschillende verhuisbedrijven zijn om uit te kiezen. National Movers onderscheidt zich door zijn ervaren en gecertificeerde team, gebruik van hoogwaardige verhuismaterialen, flexibele dienstverlening (inclusief spoedverhuizingen), en een klantgerichte aanpak. We zijn er trots op transparantie, efficiëntie en klanttevredenheid te bieden in elke fase van het verhuisproces. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over wat ons uniek maakt.

 • Wat kost een verhuizing?

  De kosten van een verhuizing kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de inboedel, de afstand tussen de oude en nieuwe locatie, de benodigde verhuismaterialen en eventuele extra diensten. Bij National Movers streven we ernaar om transparantie te bieden en de kosten zo duidelijk mogelijk te communiceren.