VerhuisCollege en NIWO gecertificeerd

Uitsluitend professionele verhuizers

Altijd verzekerd tijdens transport

Diensten

De voordelen van een verhuislift huren bij Student Verhuis Service

Aangezien wij al sinds 1992 actief zijn en heel veel verhuizingen meegemaakt hebben, is onze verhuisservice al goed geoptimaliseerd. Maar zoals iedereen weet, niemand is ooit uitgeleerd. Dus Budget Verhuisbedrijf in Amsterdam verbetert zich nog steeds iedere keer en verzorgt de beste verhuizingen.  Bel 085-0604444 voor meer informatie over onze verhuisservice of vraag vrijblijvend om een 

Kantoorverhuizingen

Georganiseerd en efficiënt verhuizen naar uw nieuwe kantoor

Als professioneel verhuisbedrijf hebben wij naast ervaring in particuliere verhuizingen, ook ruime expertise in het verhuizen van en naar kantoren. Of u nu met uw bedrijf naar een nieuwe locatie verhuist of intern binnen hetzelfde gebouw van kantoorruimte wisselt, National Movers staat garant voor een gestroomlijnde en georganiseerde kantoorverhuizing.

Onze dienstverlening omvat het zorgvuldig inpakken, transporteren en uitpakken van uw kantoorinventaris, inclusief bureaus, stoelen, archiefkasten, computers en andere apparatuur. Wij begrijpen dat een vlotte overgang van essentieel belang is voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Daarom plannen we de kantoorverhuizing in nauw overleg met u, zodat deze naadloos aansluit op uw zakelijke behoeften.

 • Jarenlange ervaring bij zakelijke verhuizingen
 • Focus op kwaliteit en efficiëntie
 • Eigen accountmanager die uw verhuizing in goede banen leidt
 • Flexibel inzetbaar, ook buiten kantoortijden
Lees Meer

Bedrijfsverhuizing

Efficiënt verhuizen naar uw nieuwe bedrijfspand

Staat er binnenkort een bedrijfsverhuizing op de planning? Bij National Movers helpen wij u graag bij de verhuizing naar uw nieuwe pand. Wij werken volgens een efficiënte wijze om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Onze ervaren verhuizers zorgen voor een gestructureerde aanpak op de verhuisdag(en), waarbij uw bedrijfsinventaris met de grootste zorg wordt verplaatst. Wij begrijpen het belang van een zorgeloze en snelle verhuizing, daarom streven we naar een naadloze en succesvolle bedrijfsverhuizing.

 • Landelijk inzetbaar voor allerlei zakelijke verhuizingen
 • Efficiënt, snel en voordelig verhuizen naar uw nieuwe pand
 • Diverse verhuismaterialen direct ter beschikking
Lees Meer

Verhuisdozen huren

Praktisch en snel verhuizen

Gaat u binnenkort verhuizen en kunt u wel wat verhuisdozen gebruiken? Bij National Movers bieden wij kwalitatieve verhuisdozen die voor verhuur beschikbaar zijn. Wij maken gebruik van verhuisdozen die stevig, duurzaam en speciaal ontworpen zijn om uw bezittingen veilig te verpakken tijdens de verhuizing. Het huren van verhuisdozen bij National Movers biedt u niet alleen praktisch gemak, maar ook de zekerheid van hoogwaardige verpakkingsmaterialen.

Direct een verhuisdoos nodig? Neem direct contact met ons op! We staan graag voor u klaar om u snel en met kwaliteit van dienst te kunnen zijn.

Lees Meer

Woningontruimingen

Snel en zorgvuldig ontruimen

Moet u, om wat voor reden dan ook, binnenkort uw woning of bedrijfspand verlaten? Dan zult u waarschijnlijk zelf zorg moeten dragen voor het ontruimen. In dergelijke gevallen is het vaak raadzaam om de hulp in te schakelen van een ervaren verhuizer.

Bij National Movers begrijpen we dat woningontruimingen vaak gepaard gaan met diverse uitdagingen en emoties. Ons toegewijde team staat voor u klaar om het proces van ontruimen snel en zorgvuldig uit te voeren. Of het nu gaat om het leeghalen van een woning na overlijden, een seniorenverhuizing, of een gedwongen ontruiming, wij bieden een professionele service om u te ontzorgen.

Bij National Movers bent u verzekerd van:

 • Verhuizingen en woningontruimingen in het weekend? Geen enkel probleem
 • Volledige ondersteuning bij uw verhuizing mogelijk
 • Minimale kans op meubelschade dankzij professionele aanpak
 • Gecertificeerd door NIWO en VerhuisCollege
 • Betaalbare tarieven, zonder onverwachte kosten achteraf!
Lees Meer

Meubeltransport

Uw meubels veilig en efficiënt verhuizen

Zoekt u een praktische en bovendien snelle methode om uw kostbare meubels te vervoeren naar een nieuwe woning of een tijdelijk adres? Bij National Movers staan we graag voor u klaar om uw meubeltransport soepel en zorgeloos te laten verlopen.

Onze ervaren verhuizers begrijpen het belang van veiligheid en efficiëntie bij meubeltransport. We zorgen ervoor dat uw meubels met de grootst mogelijke zorg worden behandeld en dat het transport probleemloos verloopt. Of het nu gaat om een enkel meubelstuk of een complete inboedel, wij bieden maatwerkoplossingen voor al uw behoeften. Vertrouw op onze expertise voor een betrouwbare en professionele dienstverlening.

Lees Meer

Spoedverhuizing

Snel en veilig verhuizen

Bij een spoedverhuizing staat snelheid voorop. Of het nu gaat om een onverwachte situatie, een last-minute verhuisbeslissing, of andere urgente omstandigheden, wij begrijpen dat u zo snel mogelijk en met zorg wilt verhuizen. Bij National Movers bieden we een spoedverhuizingsdienst die gericht is op een vlotte en veilige overgang naar uw nieuwe locatie.Ons toegewijde team van ervaren verhuizers en hoogwaardige verhuismaterialen staan klaar om uw spoedverhuizing soepel en efficiënt te laten verlopen. Vertrouw op ons om de stress uit de situatie te halen en uw waardevolle bezittingen snel en veilig naar hun nieuwe bestemming te brengen. Efficiënt, voordelig en bovendien razendsnel. Dat is waar National Movers voor staat.

Lees Meer

Seniorenverhuizing

Een zorgeloze verhuizing naar uw nieuwe woning

Naarmate u ouder wordt, kan het prettig zijn om uw ruime woning in te ruilen voor een compactere seniorenwoning. Een woning waar alles gelijkvloers is, biedt immers meer comfort en veiligheid naarmate uw leeftijd toeneemt.

Als professioneel verhuisbedrijf zijn wij uiteraard ook gespecialiseerd in het verhuizen van en naar seniorenwoningen. Wij zorgen hier dat uw verhuizing in goede banen wordt geleid, met speciale aandacht voor de unieke behoeften van senioren. Onze ervaren verhuizers begrijpen het belang van een zorgvuldige behandeling van uw spullen en staan klaar om u te ondersteunen bij een soepele overgang naar uw nieuwe woonomgeving.

Lees Meer

Internationaal verhuizen

Een wereld van mogelijkheden bij National Movers

Internationaal verhuizen brengt een wereld van verandering en nieuwe kansen met zich mee. Of u nu naar het buitenland verhuist voor werk, studie, of persoonlijke redenen, het plannen en uitvoeren van een internationale verhuizing vereist zorgvuldige organisatie en professionele ondersteuning. Bij National Movers begrijpen we de complexiteit van internationale verhuizingen en bieden we een uitgebreid scala aan diensten om uw overgang soepel te laten verlopen.

Van particuliere verhuizingen naar diverse bestemmingen tot zakelijke verhuizingen met aandacht voor bedrijfscontinuïteit, wij zijn er om u te begeleiden op elke stap van uw internationale verhuisreis. Ontdek de mogelijkheden en laat National Movers uw gids zijn in de wereld van internationaal verhuizen.

Lees Meer

Full service verhuizing

Van A tot Z verhuizen

Staat er binnenkort een verhuizing op het programma en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Bij National Movers nemen wij het werk graag uit uw handen. Wij kunnen de gehele verhuizing verzorgen, van het inpakken van uw spullen tot het uitladen op de nieuwe locatie. Door onze ervaring in full service verhuizen staan wij garant voor een zorgeloze en gestructureerde overgang naar uw nieuwe woning.

Laat de logistiek, het tillen en de planning maar aan ons over, zodat u zich kunt concentreren op het settelen in uw nieuwe thuis. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw verhuiservaring gemakkelijk en stressvrij kunnen maken.


“Geen gedoe met verhuisdozen inpakken of het eindeloos op en neer rijden van de oude naar de nieuwe woning. Laat u ontzorgen door National Movers.”

Lees Meer

Verhuislift huren

Efficiënt verhuizen naar hogere verdiepingen

Gaat u binnenkort verhuizen naar een appartement? Of wilt u een specifiek meubelstuk naar de zolder verhuizen maar past deze niet door het trappengat? Dan kan een verhuislift op locatie uitkomst bieden. Met het huren van een verhuislift bij National Movers kiest u voor een efficiënte en zorgeloze verhuiservaring. Onze professionele verhuisliften zijn geschikt voor diverse verhuissituaties, of het nu gaat om het overbruggen van hoogteverschillen bij appartementencomplexen of het verplaatsen van grote meubelstukken naar hoger gelegen verdiepingen.

Het huren van een verhuislift is efficiënt, praktisch en bovendien voordelig. Ervaar zelf wat de voordelen van een verhuislift zijn met National Movers aan uw zijde!

Waarom u kiest voor National Movers:

 • De te liften objecten worden met zorg en zekerheid verhuisd
 • Erkende verhuizers met jarenlange ervaring
 • Razendsnel verhuizen, vaak op dezelfde dag
 • Volledige assistentie beschikbaar
 • Gecertificeerd door NIWO en VerhuisCollege
 • Voordelig en snel verhuizen, ook in het weekend
Lees Meer

Onder andere actief in

Almere

Amersfoort

Amsterdam

Haarlem

Hilversum

Bekijk alle steden!

Delft

Den Haag

Groningen

Ontvang gratis een verhuischecklist per e-mail!

Veelgestelde vragen over Nationale Verhuizers

 • Wat kost mijn verhuizing?

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta 

 • Heb ik een ontheffing nodig?

  Omdat elke situatie andere ontheffingen nodig heeft, verzoeken wij je om voor vragen over ontheffingen onze sales afdeling te bellen op: 020 26 000 24. Zij helpen je graag verder met jouw persoonlijke situatie.