VerhuisCollege en NIWO gecertificeerd

Uitsluitend professionele verhuizers

Altijd verzekerd tijdens transport

Particuliere verhuizing

Gegarandeerd een zorgeloze verhuizing

Staat er op korte termijn een verhuizing op de planning en kunt u wel een handje gebruiken? Bij National Movers beschikken wij over de kennis en kwalitatieve verhuismaterialen om uw particuliere verhuizing soepel en stressvrij te laten verlopen.

Ons ervaren team van verhuisspecialisten begrijpt dat een particuliere verhuizing meer is dan alleen het verplaatsen van spullen. Wij nemen de tijd om uw specifieke wensen en eisen te begrijpen, zodat we een op maat gemaakte aanpak kunnen bieden die perfect aansluit op uw behoeften.

Voordelig verhuizen voor particulieren

Bij National Movers hechten wij veel waarde aan transparantie. Daarom zijn wij altijd eerlijk over de kosten voor uw verhuizing. Wanneer u contact met ons opneemt, bieden wij niet alleen duidelijkheid over de tarieven, maar ook over de verschillende opties die beschikbaar zijn om uw verhuizing betaalbaar te maken.

Ons doel is om voordelige verhuisoplossingen te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Of u nu een kleinere verhuizing binnen de stad plant of een grotere verhuizing over langere afstanden, National Movers staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces.

 

“Bij National Movers nemen we uw zorgen graag uit handen. Zo zorgen wij voor een soepele verhuizing.”

Bereken wat jij kan besparen!

9000+ tevreden
 klanten

Beoordeeld met 4,7/5 uit 800+ recensies

NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd!

Al 32+ jaar de beste prijs zonder kwaliteitsverlies

7 dagen per week, 365 dagen per jaar flexibel inzetbaar

Particuliere verhuizing door een erkend verhuisbedrijf

Als erkende verhuizers weten wij als geen ander hoe wij uw particuliere verhuizing in goede banen moeten leiden. Wij maken gebruik van kwalitatief goed verhuismateriaal, goed onderhouden verhuiswagens en ervaren mankrachten om ervoor te zorgen dat uw bezittingen veilig en efficiënt worden overgebracht naar uw nieuwe woning.

Onze professionele aanpak begint met een grondige planning, waarbij we uw specifieke wensen en behoeften in overweging nemen. Door onze ruime ervaring begrijpen we dat elke verhuizing uniek is, en daarom passen we onze dienstverlening flexibel aan om aan uw verwachtingen te voldoen.

Particuliere verhuizingen: Onze werkwijze

Bij National Movers zijn wij multifunctioneel inzetbaar en kunnen wij u helpen bij allerlei aspecten van uw particuliere verhuizing. Onze werkwijze is ontworpen om aan te sluiten op uw specifieke behoeften en ervoor te zorgen dat elke stap van het verhuisproces soepel en efficiënt verloopt.

 • Diverse particuliere verhuizingen, van grote tot kleine verhuizingen
 • A tot Z verhuizen
 • Ontruimen van woningen
 • Inboedel inpakken
 • (De)monteren van meubilair
 • Afvoeren van puin of grofvuil
 • Het bezemschoon opleveren van woningen

Van grote particuliere verhuizingen tot een kleine verhuizing

Of het nu gaat om een omvangrijke verhuizing of slechts enkele zware objecten die verplaatst moeten worden, National Movers regelt het voor betaalbare tarieven. Vertrouw op onze uitgebreide ervaring: ongeacht de omvang van de verhuizing, voeren wij deze efficiënt en kosteneffectief uit!

Ons verhuisbedrijf is flexibel inzetbaar en in staat om diverse verhuizingen mogelijk te maken. Zelfs verhuizingen in het weekend of in de avonden zijn voor ons geen enkel probleem. Wij begrijpen dat uw planning wellicht niet beperkt is tot reguliere kantooruren, en daarom passen wij onze dienstverlening aan op uw behoeften.

Essentiële tips bij het verhuizen

 1. Plan vooruit: Begin op tijd met het plannen van uw verhuizing. Maak een gedetailleerde checklist en stel een realistische planning op om de verhuisdag(en) gestructureerd aan te pakken.
 2. Sorteren voor de verhuizing: Voordat u begint met inpakken, neem de tijd om spullen te sorteren. Verkoop, doneer of gooi items weg die u niet meer nodig heeft. Zo verhuist u alleen wat echt nodig is.
 3. Inpakken per kamer: Pak uw spullen per kamer in en label de dozen duidelijk. Dit vergemakkelijkt niet alleen het uitpakken, maar helpt ook bij het plaatsen van de dozen in de juiste kamers in uw nieuwe woning.
 4. Essentiële items apart houden: Zorg ervoor dat u een aparte doos of tas hebt voor essentiële items zoals belangrijke documenten, medicijnen, toiletartikelen en een set schone kleding. Zo heeft u direct toegang tot deze spullen op de verhuisdag.

Huur of koop voordelig verhuisdozen

Als betrouwbaar verhuisbedrijf in Nederland maken wij enkel gebruik van professionele verhuismaterialen. De verhuisdozen die wij gebruiken, zijn van hoogwaardige kwaliteit en specifiek ontworpen om uw kostbare bezittingen veilig en efficiënt te transporteren. Of u nu kiest om onze verhuisdozen te huren of te kopen, u profiteert altijd van duurzame en stevige verpakkingsoplossingen die bijdragen aan een succesvolle en zorgeloze verhuizing.

Kies voor een zorgeloze particuliere verhuizing!

Van grote verhuizingen tot het verhuizen van een kast, wij staan voor al uw vraagstukken gereed. Bij National Movers begrijpen we dat elke particuliere verhuizing uniek is, en daarom bieden wij een uitgebreide service die aansluit op uw specifieke behoeften. Met onze toewijding aan kwaliteit, ervaren verhuisteams en flexibele aanpak, kunt u vertrouwen op een vlekkeloze overgang naar uw nieuwe thuis.

Een ervaren verhuisbedrijf inschakelen? Dan kiest u voor National Movers. Wij staan garant voor kwaliteit en snelheid.

Veelgestelde vragen over particuliere verhuizingen

Wat kan ik doen om mijn verhuizing goed voor te bereiden?

Een goede voorbereiding is essentieel voor een soepele particuliere verhuizing. Begin met het maken van een gedetailleerde checklist en plan ruim van tevoren. Orden uw bezittingen, pak items per kamer in, en zorg dat essentiële spullen makkelijk toegankelijk zijn. Overweeg ook om professionele verhuisdiensten in te schakelen voor extra gemak.

Zijn mijn bezittingen verzekerd tijdens de verhuizing?

Ja, bij National Movers zijn uw bezittingen verzekerd tijdens het verhuisproces. Als erkend verhuisbedrijf nemen wij de nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw spullen veilig en beschermd zijn. Onze verhuisverzekering dekt eventuele schade of verlies, waardoor u met gemoedsrust kunt verhuizen. Neem contact met ons op voor meer details over onze verzekeringsopties.

Team Nafthalie, goede samenwerking, netjes op tijd, harde werkers! Inpakmateriaal aanwezig, zijn goed elkaar ingespeeld en zelfs een super zware kast was geen probleem voor deze jongens. Daarnaast was het ook nog gezellig, top!

Lotte Groenewegen, verhuisd op 11 Oktober

Wij zijn vandaag verhuisd door team RuRu en ze hebben fantastisch werk geleverd. De klus was uiteindelijk sneller geklaard dan van te voren ingeschat. Toch werd er niet gehaast, maar alles met beleid aangepakt en we hebben nog gelachen ook. Dankjewel en een eventuele volgende verhuizing laten wij ons graag weer door jullie helpen.

-Sander Marshalle, verhuisd 19 Februari 

Vandaag van Den Haag naar Voorhout verhuisd en langs 4 verschillende locaties moeten rijden. Ging allemaal heel soepel en snel. Ontzettend fijne gasten kwamen langs en de verhuizing van eigenlijk zo gepiept. Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de fijne service!

-Josine van Schagen, verhuisd april ’22

Onder andere actief in

Almere

Amersfoort

Amsterdam

Haarlem

Hilversum

Bekijk alle steden!

Delft

Den Haag

Groningen

Ontvang gratis een verhuischecklist per e-mail!

Handige verhuischecklist

Veelgestelde vragen aan National Movers

 • Zijn mijn bezittingen verzekerd tijdens het verhuisproces?

  National Movers begrijpt het belang van de veiligheid van uw bezittingen. Daarom bieden wij standaard verzekeringen aan voor de goederen die wij verplaatsen. Ons team informeert u graag over de details van de verzekering en eventuele aanvullende opties die beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart kunt verhuizen.

 • Wat onderscheidt National Movers van andere verhuisbedrijven?

  Wij begrijpen dat er verschillende verhuisbedrijven zijn om uit te kiezen. National Movers onderscheidt zich door zijn ervaren en gecertificeerde team, gebruik van hoogwaardige verhuismaterialen, flexibele dienstverlening (inclusief spoedverhuizingen), en een klantgerichte aanpak. We zijn er trots op transparantie, efficiëntie en klanttevredenheid te bieden in elke fase van het verhuisproces. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over wat ons uniek maakt.

 • Wat kost een verhuizing?

  De kosten van een verhuizing kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de inboedel, de afstand tussen de oude en nieuwe locatie, de benodigde verhuismaterialen en eventuele extra diensten. Bij National Movers streven we ernaar om transparantie te bieden en de kosten zo duidelijk mogelijk te communiceren.