VerhuisCollege en NIWO gecertificeerd

Uitsluitend professionele verhuizers

Altijd verzekerd tijdens transport

Woningontruimingen

Snel en zorgvuldig ontruimen

Moet u, om wat voor reden dan ook, binnenkort uw woning of bedrijfspand verlaten? Dan zult u waarschijnlijk zelf zorg moeten dragen voor het ontruimen. In dergelijke gevallen is het vaak raadzaam om de hulp in te schakelen van een ervaren verhuizer.

Bij National Movers begrijpen we dat woningontruimingen vaak gepaard gaan met diverse uitdagingen en emoties. Ons toegewijde team staat voor u klaar om het proces van ontruimen snel en zorgvuldig uit te voeren. Of het nu gaat om het leeghalen van een woning na overlijden, een seniorenverhuizing, of een gedwongen ontruiming, wij bieden een professionele service om u te ontzorgen.

Bij National Movers bent u verzekerd van:

 • Verhuizingen en woningontruimingen in het weekend? Geen enkel probleem
 • Volledige ondersteuning bij uw verhuizing mogelijk
 • Minimale kans op meubelschade dankzij professionele aanpak
 • Gecertificeerd door NIWO en VerhuisCollege
 • Betaalbare tarieven, zonder onverwachte kosten achteraf!

Woningontruiming door National Movers

Een woningontruiming kan een emotionele en ingrijpende gebeurtenis zijn, bijvoorbeeld in het geval van een faillissement of na het overlijden van een familielid. In deze moeilijke periode heeft u al genoeg aan uw hoofd, en de ontruiming vormt een extra zorg die u er eigenlijk niet bij kunt hebben. Desondanks is het belangrijk om uw inboedel zo snel mogelijk te ontruimen en elders onder te brengen, wat vaak gepaard gaat met tijdsdruk en stress.

Bij National Movers nemen we niet alleen particuliere verhuizingen en ontruimingen voor onze rekening, maar staan we ook paraat voor zakelijke klanten. Voor bedrijven kan een spoedontruiming zeer waardevol zijn: de gehuurde bedrijfsruimte kan binnen één dag volledig schoon en leeg worden opgeleverd. Wij begrijpen de urgentie en staan klaar om professionele ondersteuning te bieden in deze delicate situaties.

Bereken wat jij kan besparen!

9000+ tevreden
 klanten

Beoordeeld met 4,7/5 uit 800+ recensies

NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd!

Al 32+ jaar de beste prijs zonder kwaliteitsverlies

7 dagen per week, 365 dagen per jaar flexibel inzetbaar

Tips voor het ontruimen van uw woning

Om goed voorbereid te zijn voor een woningontruiming, is het essentieel om enkele doeltreffende stappen te volgen:

 1. Zorg voor voldoende verhuisdozen of huur ze tijdig
 2. Denk niet te lang na bij het wel of niet verhuizen van spullen
 3. Maak verschillende hoeken waar u uw waardevolle spullen sorteert
 4. Noteer op iedere verhuisdoos wat er in zit
 5. Label of cijfer eventuele belangrijke verhuisdozen

Ook voor zakelijke ontruimingen

Naast particuliere ontruimingen staan we ook voor u klaar voor zakelijke vraagstukken. Of het nu gaat om het ontruimen van kantoorruimtes, bedrijfspanden, magazijnen of andere zakelijke locaties, National Movers biedt professionele en efficiënte oplossingen voor zakelijke ontruimingen. Wij begrijpen dat zakelijke vraagstukken specifieke planning en expertise vereisen. Ons ervaren team staat paraat om uw zakelijke ontruiming soepel te laten verlopen, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken.

De mogelijkheden van uw woningontruiming

Woningontruimingen zijn op verschillende manieren aan te pakken, afhankelijk van uw specifieke situatie en wensen. Bij National Movers bieden we diverse mogelijkheden om aan te sluiten bij uw behoeften:

 • Volledige ontruiming: Wij zorgen ervoor dat de hele woning wordt ontruimd
 • Full service ontruiming inclusief schoonmaak: Indien gewenst kunnen wij het pand schoon opleveren
 • Full service ontruiming inclusief afvoeren van puin: Indien gewenst kunnen wij het puin en grofvuil afvoeren
 • Ontruimingen met tijdelijk opslaan van meubels: Indien gewenst kunnen wij uw inboedel tijdelijk verhuizen naar een tussenlocatie
 • Ontruimingen in het weekend en s’ avonds: National Movers is ook in het weekend en in de avonden beschikbaar om voor u aan de slag te gaan
 • Spoedontruimingen: Wanneer de ontruiming met spoed moet worden gerealiseerd, staan we ook voor u klaar.

National Movers: Ook voor spoedontruimingen

Bij National Movers begrijpen we dat er situaties kunnen zijn waarbij een spoedontruiming gewenst is. Of het nu gaat om een dringende woningontruiming na overlijden, gedwongen ontruiming of andere urgente omstandigheden, wij staan paraat om snel en efficiënt hulp te bieden. Ons ervaren team zorgt ervoor dat de ontruiming vlot verloopt, waarbij we aandacht besteden aan zorgvuldigheid en professionaliteit.

Afvoeren van grofvuil en puin na woningontruiming

Naast dat wij ervoor zorgen dat de inboedel veilig naar de nieuwe locatie wordt verhuisd, nemen wij ook de verantwoordelijkheid voor het afvoeren van grofvuil en puin tijdens de woningontruiming. Of het nu gaat om meubels die niet meer bruikbaar zijn, overtollig grofvuil, of bouwafval, ons team zorgt voor een professionele en milieuvriendelijke afvoer. Wij zorgen ervoor dat alles volgens de geldende regelgeving wordt verwijderd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de afvoer van materialen die niet mee verhuizen.

Verschillende typen woningontruiming

Er kunnen diverse aanleidingen zijn voor een woningontruiming:

 1. Leeghalen van een woning na overlijden;
 2. Seniorenverhuizing naar een verzorgingshuis of aanleunwoning;
 3. Gedwongen woningontruiming;
 4. Ontruiming van een bedrijfspand.

Woningontruiming na overlijden

Wanneer een dierbare overlijdt, komt er veel op nabestaanden af. Naast het verwerken van het verlies moet er vaak ook een woningontruiming plaatsvinden. National Movers begrijpt dat dit een emotioneel en ingrijpend proces is. Onze ervaren en respectvolle teams zijn gespecialiseerd in woningontruimingen na overlijden en staan klaar om u te ondersteunen in deze moeilijke tijd.

Wij nemen de zorg voor de woningontruiming uit handen en zorgen ervoor dat de woning snel, discreet en met oog voor sentimentele waarde wordt ontruimd. Van het verwijderen van meubels en persoonlijke bezittingen tot het bezemschoon opleveren van de woning: bij National Movers kunt u rekenen op een professionele en betrokken aanpak.

Waarom u kiest voor woningontruiming door National Movers

 • Jarenlange ervaring bij het verhuizen, inpakken en ontruimen van meubilair
 • Wij garanderen een professionele ontruiming zonder schade aan spullen
 • Altijd een bezemschone oplevering van uw oude woning of pand
 • Extra schoonmaak indien gewenst mogelijk
 • Te allen tijde overleg over de vervolgstappen met uw waardevolle spullen

Waar we u nog meer bij kunnen helpen

Naast dat wij klaar staan voor het ontruimen van uw woning, bieden wij aanvullende diensten om uw verhuizing of ontruiming nog soepeler te laten verlopen. Ons team is beschikbaar voor het inpakken en uitpakken van uw spullen, het monteren en demonteren van meubels, en het afvoeren van grofvuil en puin. Daarnaast kunnen we ook helpen bij het regelen van verhuisdozen en het inzetten van een verhuislift indien nodig.

Wat uw specifieke wensen ook zijn, National Movers staat paraat om u uitgebreide en professionele ondersteuning te bieden.

Kies voor National Movers

Heeft u hulp bij een woningontruiming nodig? Schakel dan de expertise van National Movers in. Dankzij onze ervaring op het gebied van ontruimingen en verhuizingen kunnen wij u een vakkundige en zorgvuldige dienstverlening bieden. Ons toegewijde team staat garant voor een efficiënte aanpak, waarbij we niet alleen de inboedel snel en veilig verplaatsen, maar ook rekening houden met uw specifieke wensen en behoeften.

Professionele woningontruiming tot op de details, dat is waar National Movers voor staat. Ervaar het zelf en schakel onze expertise in om het ontruimen van uw woning zo efficiënt mogelijk te maken.

Veelgestelde vragen over woningontruimingen

Wat zijn de kosten van een woningontruiming?

De kosten van een woningontruiming zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de inboedel, de benodigde arbeid en eventuele extra diensten. National Movers biedt transparante prijzen en maakt graag een op maat gemaakte offerte op basis van uw specifieke situatie.

Hoe lang duurt een gemiddelde woningontruiming?

De duur van een woningontruiming varieert op basis van diverse factoren, waaronder de grootte van de woning, de hoeveelheid spullen en eventuele extra werkzaamheden. National Movers streeft ernaar om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Ons ervaren team zorgt ervoor dat de woningontruiming doorgaans binnen één tot enkele dagen kan worden voltooid. Voor een precieze inschatting kunt u contact met ons opnemen.

Team Nafthalie, goede samenwerking, netjes op tijd, harde werkers! Inpakmateriaal aanwezig, zijn goed elkaar ingespeeld en zelfs een super zware kast was geen probleem voor deze jongens. Daarnaast was het ook nog gezellig, top!

Lotte Groenewegen, verhuisd op 11 Oktober

Wij zijn vandaag verhuisd door team RuRu en ze hebben fantastisch werk geleverd. De klus was uiteindelijk sneller geklaard dan van te voren ingeschat. Toch werd er niet gehaast, maar alles met beleid aangepakt en we hebben nog gelachen ook. Dankjewel en een eventuele volgende verhuizing laten wij ons graag weer door jullie helpen.

-Sander Marshalle, verhuisd 19 Februari 

Vandaag van Den Haag naar Voorhout verhuisd en langs 4 verschillende locaties moeten rijden. Ging allemaal heel soepel en snel. Ontzettend fijne gasten kwamen langs en de verhuizing van eigenlijk zo gepiept. Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de fijne service!

-Josine van Schagen, verhuisd april ’22

Onder andere actief in

Almere

Amersfoort

Amsterdam

Haarlem

Hilversum

Bekijk alle steden!

Delft

Den Haag

Groningen

Ontvang gratis een verhuischecklist per e-mail!

Handige verhuischecklist

Veelgestelde vragen aan National Movers

 • Zijn mijn bezittingen verzekerd tijdens het verhuisproces?

  National Movers begrijpt het belang van de veiligheid van uw bezittingen. Daarom bieden wij standaard verzekeringen aan voor de goederen die wij verplaatsen. Ons team informeert u graag over de details van de verzekering en eventuele aanvullende opties die beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart kunt verhuizen.

 • Wat onderscheidt National Movers van andere verhuisbedrijven?

  Wij begrijpen dat er verschillende verhuisbedrijven zijn om uit te kiezen. National Movers onderscheidt zich door zijn ervaren en gecertificeerde team, gebruik van hoogwaardige verhuismaterialen, flexibele dienstverlening (inclusief spoedverhuizingen), en een klantgerichte aanpak. We zijn er trots op transparantie, efficiëntie en klanttevredenheid te bieden in elke fase van het verhuisproces. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over wat ons uniek maakt.

 • Wat kost een verhuizing?

  De kosten van een verhuizing kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de inboedel, de afstand tussen de oude en nieuwe locatie, de benodigde verhuismaterialen en eventuele extra diensten. Bij National Movers streven we ernaar om transparantie te bieden en de kosten zo duidelijk mogelijk te communiceren.