VerhuisCollege en NIWO gecertificeerd

Uitsluitend professionele verhuizers

Altijd verzekerd tijdens transport

Over Ons

Uw betrouwbare partner in verhuizingen sinds 2008

Sinds onze oprichting in 1992 hebben wij, National Movers, ons onderscheiden als de enige echte leider in de Nederlandse verhuisbranche. Onze toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid heeft ons in staat gesteld om de harten (en huizen) van meer dan 9000 klanten te veroveren. Bij National Movers begrijpen we dat verhuizen meer is dan alleen het overbrengen van spullen; het is een nieuwe start, het begin van een nieuw hoofdstuk in uw leven. Daarom zetten wij ons elke dag in om deze overgang zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.

 • Sinds 2008 de enige echte
 • 100.000+ tevreden klanten
 • In 5 minuten verhuiskosten berekenen
 • De grootste en voordeligste verhuisservice van Nederland

Waarom kiezen voor National Movers?

Een rijke geschiedenis van vertrouwen en excellence: Als de grootste en voordeligste verhuisservice van Nederland hebben we een reputatie opgebouwd op het gebied van betrouwbaarheid en professionaliteit. Met meer dan een decennium aan ervaring zijn we trots om te zeggen dat we de enige echte expert zijn in de verhuisindustrie.

Bereken wat jij kan besparen!

9000+ Tevreden klanten

Onze klanttevredenheid spreekt boekdelen. Met meer dan 9000 tevreden klanten groeit onze familie elke dag. Elk van deze verhuizingen vertelt een uniek verhaal, een getuigenis van onze toewijding aan kwaliteit en service.

Snel en efficiënt

We begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom bieden we een unieke service waarmee u binnen 5 minuten uw verhuiskosten kunt berekenen. Dit transparante en efficiënte proces zorgt ervoor dat u precies weet wat te verwachten, zonder verborgen kosten of verrassingen.

Bereken wat jij kan besparen!

De grootste en voordeligste

Ons uitgebreide netwerk en onze efficiënte werkmethoden stellen ons in staat om de meest competitieve prijzen in de branche aan te bieden, zonder in te boeten op kwaliteit of service. Of u nu binnen Nederland verhuist of een internationale verhuizing plant, wij hebben de expertise en de middelen om uw overgang vlekkeloos te laten verlopen.

Bij National Movers staat U centraal

Bij National Movers draait alles om u. Uw tevredenheid, uw tijd en uw vertrouwen zijn voor ons van het grootste belang. Van het eerste contact tot de dag van de verhuizing, ons team van professionele verhuizers, planners en klantenservicemedewerkers staat klaar om u een zorgeloze ervaring te bieden.

Ontdek waarom duizenden tevreden klanten National Movers vertrouwen voor hun verhuizingen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw volgende grote stap zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Contact opnemen

Onder andere actief in

Almere

Amersfoort

Amsterdam

Haarlem

Hilversum

Bekijk alle steden!

Delft

Den Haag

Groningen

Ontvang gratis een verhuischecklist per e-mail!

Handige verhuischecklist

Veelgestelde vragen over Nationale Verhuizers

 • Zijn mijn bezittingen verzekerd tijdens het verhuisproces?

  National Movers begrijpt het belang van de veiligheid van uw bezittingen. Daarom bieden wij standaard verzekeringen aan voor de goederen die wij verplaatsen. Ons team informeert u graag over de details van de verzekering en eventuele aanvullende opties die beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart kunt verhuizen.

 • Wat onderscheidt National Movers van andere verhuisbedrijven?

  Wij begrijpen dat er verschillende verhuisbedrijven zijn om uit te kiezen. National Movers onderscheidt zich door zijn ervaren en gecertificeerde team, gebruik van hoogwaardige verhuismaterialen, flexibele dienstverlening (inclusief spoedverhuizingen), en een klantgerichte aanpak. We zijn er trots op transparantie, efficiëntie en klanttevredenheid te bieden in elke fase van het verhuisproces. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over wat ons uniek maakt.

 • Hoeveel kost een verhuizing?

  De kosten van een verhuizing kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de inboedel, de afstand tussen de oude en nieuwe locatie, de benodigde verhuismaterialen en eventuele extra diensten. Bij National Movers streven we ernaar om transparantie te bieden en de kosten zo duidelijk mogelijk te communiceren.