VerhuisCollege en NIWO gecertificeerd

Uitsluitend professionele verhuizers

Altijd verzekerd tijdens transport

Verhuisdozen huren

Praktisch en snel verhuizen

Gaat u binnenkort verhuizen en kunt u wel wat verhuisdozen gebruiken? Bij National Movers bieden wij kwalitatieve verhuisdozen die voor verhuur beschikbaar zijn. Wij maken gebruik van verhuisdozen die stevig, duurzaam en speciaal ontworpen zijn om uw bezittingen veilig te verpakken tijdens de verhuizing. Het huren van verhuisdozen bij National Movers biedt u niet alleen praktisch gemak, maar ook de zekerheid van hoogwaardige verpakkingsmaterialen.

Direct een verhuisdoos nodig? Neem direct contact met ons op! We staan graag voor u klaar om u snel en met kwaliteit van dienst te kunnen zijn.

Huur voordelig en snel kwalitatieve verhuisdozen

Professionele verhuisdozen maken uw verhuizing een stuk efficiënter. Bij National Movers bieden wij de mogelijkheid om hoogwaardige verhuisdozen voordelig en snel te huren. Onze stevige en duurzame verhuisdozen zijn speciaal ontworpen om uw bezittingen veilig en georganiseerd te verplaatsen. Door te kiezen voor onze kwalitatieve verhuisdozen, ervaart u niet alleen praktisch gemak, maar ook gemoedsrust, wetende dat uw spullen goed beschermd zijn tijdens het transport.

Bereken wat jij kan besparen!

9000+ tevreden
 klanten

Beoordeeld met 4,7/5 uit 800+ recensies

NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd!

Al 32+ jaar de beste prijs zonder kwaliteitsverlies

7 dagen per week, 365 dagen per jaar flexibel inzetbaar

Waarom verhuizen met verhuisdozen?

Goede verhuisdozen zijn essentieel om uw verhuizing snel, efficiënt en bovendien overzichtelijk te maken. Doordat u specifiek kunt ordenen is het terugvinden van uw spullen in de nieuwe woning een stuk eenvoudiger.

Daarnaast zijn breekbare spullen beter beschermd tegen stoten en schokken tijdens het transport. De stevige structuur van verhuisdozen zorgt ervoor dat uw kostbare bezittingen veilig en onbeschadigd op hun bestemming aankomen.

Het gebruik van verhuisdozen biedt niet alleen bescherming, maar maakt ook het inladen en uitladen van de verhuiswagen efficiënter. Stapelen gaat gemakkelijker en het risico op schade aan uw spullen wordt aanzienlijk verminderd. Kies voor National Movers als u verhuisdozen huurt, wij staan voor u klaar.

Huur diverse extra's

Naast dat u bij National Movers verhuisdozen kunt huren, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor diverse andere materialen. Denk bijvoorbeeld aan:

Verhuisdozen kopen

Wilt u de kartonnen verhuisdozen liever kopen? Ook dat is mogelijk. Wij bieden onze verhuisdozen aan voor voordelige prijzen, zodat u ze kunt aanschaffen en behouden voor toekomstige verhuizingen of opslagbehoeften. Onze handige verhuisdozen zijn van hoge kwaliteit en ontworpen om herhaaldelijk gebruik te weerstaan, waardoor ze een duurzame investering zijn voor uw verhuisbenodigdheden. Neem contact met ons op om verhuisdozen te kopen en profiteer van de voordelen van stevige, betrouwbare verpakkingsmaterialen voor uw verhuizing.

Koop of huur goedkoop verhuisdozen bij National Movers. Wij maken uw verhuizing snel, efficiënt en voordelig.

Team Nafthalie, goede samenwerking, netjes op tijd, harde werkers! Inpakmateriaal aanwezig, zijn goed elkaar ingespeeld en zelfs een super zware kast was geen probleem voor deze jongens. Daarnaast was het ook nog gezellig, top!

Lotte Groenewegen, verhuisd op 11 Oktober

Wij zijn vandaag verhuisd door team RuRu en ze hebben fantastisch werk geleverd. De klus was uiteindelijk sneller geklaard dan van te voren ingeschat. Toch werd er niet gehaast, maar alles met beleid aangepakt en we hebben nog gelachen ook. Dankjewel en een eventuele volgende verhuizing laten wij ons graag weer door jullie helpen.

-Sander Marshalle, verhuisd 19 Februari 

Vandaag van Den Haag naar Voorhout verhuisd en langs 4 verschillende locaties moeten rijden. Ging allemaal heel soepel en snel. Ontzettend fijne gasten kwamen langs en de verhuizing van eigenlijk zo gepiept. Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de fijne service!

-Josine van Schagen, verhuisd april ’22

Onder andere actief in

Almere

Amersfoort

Amsterdam

Haarlem

Hilversum

Bekijk alle steden!

Delft

Den Haag

Groningen

Ontvang gratis een verhuischecklist per e-mail!

Handige verhuischecklist

Veelgestelde vragen aan National Movers

  • Zijn mijn bezittingen verzekerd tijdens het verhuisproces?

    National Movers begrijpt het belang van de veiligheid van uw bezittingen. Daarom bieden wij standaard verzekeringen aan voor de goederen die wij verplaatsen. Ons team informeert u graag over de details van de verzekering en eventuele aanvullende opties die beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart kunt verhuizen.

  • Wat onderscheidt National Movers van andere verhuisbedrijven?

    Wij begrijpen dat er verschillende verhuisbedrijven zijn om uit te kiezen. National Movers onderscheidt zich door zijn ervaren en gecertificeerde team, gebruik van hoogwaardige verhuismaterialen, flexibele dienstverlening (inclusief spoedverhuizingen), en een klantgerichte aanpak. We zijn er trots op transparantie, efficiëntie en klanttevredenheid te bieden in elke fase van het verhuisproces. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over wat ons uniek maakt.

  • Wat kost een verhuizing?

    De kosten van een verhuizing kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de inboedel, de afstand tussen de oude en nieuwe locatie, de benodigde verhuismaterialen en eventuele extra diensten. Bij National Movers streven we ernaar om transparantie te bieden en de kosten zo duidelijk mogelijk te communiceren.