VerhuisCollege en NIWO gecertificeerd

Uitsluitend professionele verhuizers

Altijd verzekerd tijdens transport

Spoedverhuizing

Snel en veilig verhuizen

Bij een spoedverhuizing staat snelheid voorop. Of het nu gaat om een onverwachte situatie, een last-minute verhuisbeslissing, of andere urgente omstandigheden, wij begrijpen dat u zo snel mogelijk en met zorg wilt verhuizen. Bij National Movers bieden we een spoedverhuizingsdienst die gericht is op een vlotte en veilige overgang naar uw nieuwe locatie.Ons toegewijde team van ervaren verhuizers en hoogwaardige verhuismaterialen staan klaar om uw spoedverhuizing soepel en efficiënt te laten verlopen. Vertrouw op ons om de stress uit de situatie te halen en uw waardevolle bezittingen snel en veilig naar hun nieuwe bestemming te brengen. Efficiënt, voordelig en bovendien razendsnel. Dat is waar National Movers voor staat.

Met spoed verhuizen? Geen zorgen!

Wij begrijpen als geen ander dat er situaties kunnen zijn waarbij u met spoed een verhuizing in gang moet zetten. Of het nu gaat om onverwachte omstandigheden, een urgente zakelijke verhuizing, of gewoon de behoefte aan een razendsnelle overgang naar uw nieuwe woning, National Movers staat paraat om u snel en efficiënt te assisteren.

In de meeste gevallen kunnen wij binnen enkele uren een verhuiswagen, verhuislift of extra mankracht inzetten om ervoor te zorgen dat uw spoedverhuizing soepel en zonder complicaties verloopt.

Situaties waarin een spoedverhuizing gewenst kan zijn:

 • Bij een dringende woningontruiming, bijvoorbeeld na overlijden
 • Bij een bedrijfsfaillissement
 • Bij een Bij meubels en waardevolle spullen die niet door het trapgat passen
 • Meubels die niet in de lift passen
Bereken wat jij kan besparen!

9000+ tevreden
 klanten

Beoordeeld met 4,7/5 uit 800+ recensies

NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd!

Al 32+ jaar de beste prijs zonder kwaliteitsverlies

7 dagen per week, 365 dagen per jaar flexibel inzetbaar

Hoe wij de snelheid met verhuizen garanderen

Om u de snelheid te kunnen bieden die u mag verwachten bij een spoedverhuizing, werken wij enkel met hoogwaardige verhuismaterialen en ervaren verhuizers die als geen ander snappen hoe zij te werk moeten gaan. Onze efficiënte aanpak begint met een grondige planning en coördinatie, waarbij we de optimale route bepalen en prioriteiten stellen. Dankzij onze flexibiliteit en vakkundige aanpak kunnen we snel schakelen.

Doordat wij altijd de beschikking hebben over verhuiswagens, verhuisliften, diverse verhuismaterialen en tal van verhuisdozen, kunnen wij in de meeste gevallen zelfs dezelfde dag al voor u aan de slag. Daar kunt u op bouwen!

De voordelen van spoed verhuizingen bij National Movers

 1. Snelle respons en flexibiliteit: National Movers begrijpt de urgentie van spoedverhuizingen en reageert snel op uw verzoek. Ons team is flexibel en in staat om op korte termijn de benodigde middelen te mobiliseren.
 2. Efficiënte planning en coördinatie: Ons ervaren team is bedreven in het snel plannen en coördineren van spoedverhuizingen. We optimaliseren de route, stellen prioriteiten en zorgen voor een gestroomlijnde uitvoering.
 3. Professionele verhuisdiensten zonder concessies: Ondanks de snelheid van een spoedverhuizing, handhaaft National Movers de hoogste normen voor professionaliteit. U kunt rekenen op dezelfde kwaliteit van dienstverlening als bij reguliere verhuizingen.
 4. Veilige en zorgvuldige behandeling van uw bezittingen: Spoed betekent niet dat we concessies doen aan de veiligheid. Uw waardevolle spullen worden met dezelfde zorg en aandacht behandeld, met gebruikmaking van hoogwaardige verhuismaterialen.

Met spoed een woning ontruimen?

Bij plotseling overlijden van een dierbare of door een andere ingrijpende gebeurtenis moet een verhuizing vaak op korte termijn gerealiseerd worden. Dergelijke gevallen worden vaak ervaren als een stressvolle gebeurtenis.

Tips voor een spoedverhuizing

Om goed voorbereid te zijn voor een spoedverhuizing, is het essentieel om enkele doeltreffende stappen te volgen:

 1. Zorg voor voldoende verhuisdozen of huur ze tijdig
 2. Denk niet te lang na bij het wel of niet verhuizen van spullen
 3. Maak verschillende hoeken waar u uw waardevolle spullen sorteert
 4. Noteer op iedere verhuisdoos wat er in zit
 5. Label of cijfer eventuele belangrijke verhuisdozen
 6. Blijf koel, ondanks de tijdsdruk

Spoedverhuizing voor senioren

Spoedverhuizingen komen geregeld voor bij senioren, waarbij diverse omstandigheden kunnen leiden tot de behoefte aan een snelle verandering van uw woonomgeving. Bij National Movers begrijpen we de specifieke uitdagingen waarmee senioren te maken kunnen krijgen bij spoedverhuizingen en staan we klaar om op een empathische en efficiënte manier te assisteren.

Onze ervaren verhuizers begrijpen de behoefte aan snelheid en zorgvuldigheid bij spoedverhuizingen voor senioren. We bieden aangepaste diensten om ervoor te zorgen dat de verhuizing snel en soepel verloopt, met extra aandacht voor het comfort en de gemoedsrust van de betrokken senioren.

Snel verhuizen? Kies voor National Movers!

Gegarandeerd een snelle verhuizing met een ervaren verhuizer aan uw zijde. Bij National Movers begrijpen we dat tijd cruciaal is bij een spoedverhuizing. Ons toegewijde team van ervaren verhuizers staat klaar om u te assisteren en de verhuizing efficiënt en vlot te laten verlopen. Met hoogwaardige verhuismaterialen, een strategische aanpak en een focus op klanttevredenheid zorgen wij ervoor dat uw spoedverhuizing soepel en zonder onnodige vertragingen wordt uitgevoerd.

Vertrouw op National Movers voor een snelle en professionele verhuiservaring. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat of indien spoed gewenst is.

Veelgestelde vragen over spoedverhuizingen

Wat kost een spoedverhuizing?

De kosten voor een spoedverhuizing kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de verhuizing, de afstand, en de specifieke diensten die nodig zijn. Bij National Movers streven we ernaar transparantie te bieden in onze prijsstelling. Neem direct contact met ons op, zodat we uw specifieke situatie kunnen bespreken en een gepersonaliseerde offerte kunnen verstrekken. We begrijpen dat spoedverhuizingen soms onverwacht zijn, en we streven ernaar om kosteneffectieve oplossingen te bieden.

Hoe kan ik me goed voorbereiden op een spoedverhuizing?

Een goede voorbereiding is cruciaal voor een spoedverhuizing. Hier zijn enkele tips:

 1. Prioriteiten stellen: Maak een lijst van essentiële items die als eerste moeten worden verhuisd.
 2. Hulptroepen mobiliseren: Vraag vrienden, familie of professionele verhuizers om hulp.
 3. Minimaliseer belasting: Overweeg om alleen het meest noodzakelijke mee te nemen.
 4. Efficiënt inpakken: Begin met het inpakken van essentiële items en label de dozen duidelijk.

Team Nafthalie, goede samenwerking, netjes op tijd, harde werkers! Inpakmateriaal aanwezig, zijn goed elkaar ingespeeld en zelfs een super zware kast was geen probleem voor deze jongens. Daarnaast was het ook nog gezellig, top!

Lotte Groenewegen, verhuisd op 11 Oktober

Wij zijn vandaag verhuisd door team RuRu en ze hebben fantastisch werk geleverd. De klus was uiteindelijk sneller geklaard dan van te voren ingeschat. Toch werd er niet gehaast, maar alles met beleid aangepakt en we hebben nog gelachen ook. Dankjewel en een eventuele volgende verhuizing laten wij ons graag weer door jullie helpen.

-Sander Marshalle, verhuisd 19 Februari 

Vandaag van Den Haag naar Voorhout verhuisd en langs 4 verschillende locaties moeten rijden. Ging allemaal heel soepel en snel. Ontzettend fijne gasten kwamen langs en de verhuizing van eigenlijk zo gepiept. Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de fijne service!

-Josine van Schagen, verhuisd april ’22

Onder andere actief in

Almere

Amersfoort

Amsterdam

Haarlem

Hilversum

Bekijk alle steden!

Delft

Den Haag

Groningen

Ontvang gratis een verhuischecklist per e-mail!

Handige verhuischecklist

Veelgestelde vragen aan National Movers

 • Zijn mijn bezittingen verzekerd tijdens het verhuisproces?

  National Movers begrijpt het belang van de veiligheid van uw bezittingen. Daarom bieden wij standaard verzekeringen aan voor de goederen die wij verplaatsen. Ons team informeert u graag over de details van de verzekering en eventuele aanvullende opties die beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart kunt verhuizen.

 • Wat onderscheidt National Movers van andere verhuisbedrijven?

  Wij begrijpen dat er verschillende verhuisbedrijven zijn om uit te kiezen. National Movers onderscheidt zich door zijn ervaren en gecertificeerde team, gebruik van hoogwaardige verhuismaterialen, flexibele dienstverlening (inclusief spoedverhuizingen), en een klantgerichte aanpak. We zijn er trots op transparantie, efficiëntie en klanttevredenheid te bieden in elke fase van het verhuisproces. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over wat ons uniek maakt.

 • Wat kost een verhuizing?

  De kosten van een verhuizing kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de inboedel, de afstand tussen de oude en nieuwe locatie, de benodigde verhuismaterialen en eventuele extra diensten. Bij National Movers streven we ernaar om transparantie te bieden en de kosten zo duidelijk mogelijk te communiceren.