VerhuisCollege en NIWO gecertificeerd

Uitsluitend professionele verhuizers

Altijd verzekerd tijdens transport

Full service verhuizing

Van A tot Z verhuizen

Staat er binnenkort een verhuizing op het programma en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Bij National Movers nemen wij het werk graag uit uw handen. Wij kunnen de gehele verhuizing verzorgen, van het inpakken van uw spullen tot het uitladen op de nieuwe locatie. Door onze ervaring in full service verhuizen staan wij garant voor een zorgeloze en gestructureerde overgang naar uw nieuwe woning.

Laat de logistiek, het tillen en de planning maar aan ons over, zodat u zich kunt concentreren op het settelen in uw nieuwe thuis. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw verhuiservaring gemakkelijk en stressvrij kunnen maken.


“Geen gedoe met verhuisdozen inpakken of het eindeloos op en neer rijden van de oude naar de nieuwe woning. Laat u ontzorgen door National Movers.”

Wat houdt full service verhuizen in?

Een verhuizing kunt u natuurlijk zelf in goede banen leiden. Door goed voorbereid te zijn en gebruik te maken van kwalitatieve hulpmiddelen is er veel mogelijk. Als geen ander begrijpen wij dat er voldoende situaties kunnen zijn waarbij het gewenst kan zijn om de verhuizing over te laten aan een specialist.

Bij National Movers gaat full service verhuizen een stap verder. Het betekent dat wij al het werk voor u uit handen nemen, van begin tot eind. Hierbij kunt u denken aan het inpakken van uw bezittingen, het demonteren en monteren van meubels, het regelen van de logistiek en het zorgvuldig transporteren van uw spullen naar de nieuwe locatie.

Wij verhuizen uw gehele inboedel en zorgen ervoor dat u met een tevreden gevoel terugblikt op de eventuele samenwerking. Daar kunt u op vertrouwen.

Bij National Movers maken wij onder andere gebruik van:

 • Kwalitatieve verhuisdozen
 • Eigen verhuiswagens
 • Een eigen verhuislift
 • Diverse verhuismaterialen
 • Eigen werknemers met jarenlange ervaring
Bereken wat jij kan besparen!

9000+ tevreden
 klanten

Beoordeeld met 4,7/5 uit 800+ recensies

NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd!

Al 32+ jaar de beste prijs zonder kwaliteitsverlies

7 dagen per week, 365 dagen per jaar flexibel inzetbaar

De voordelen van een full service verhuisbedrijf

 1. Ontzorging van A tot Z: Een full service verhuisbedrijf neemt alle aspecten van de verhuizing voor zijn rekening. Van het inpakken van uw spullen en het demonteren van meubels tot het regelen van transport en het uitladen op de nieuwe locatie. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op andere belangrijke zaken.
 2. Professionele verhuizers en materiaal: U profiteert van de expertise van ervaren verhuizers die getraind zijn in het zorgvuldig behandelen van uw bezittingen. Bovendien wordt hoogwaardig verhuismateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat uw spullen veilig en zonder schade worden vervoerd.
 3. Efficiëntie en tijdsbesparing: Een full service verhuisbedrijf is bedreven in het plannen en uitvoeren van verhuizingen. Hierdoor verloopt het proces efficiënt en bespaart u kostbare tijd. Alles wordt op elkaar afgestemd, van het laden tot het lossen, waardoor de verhuizing snel en gestructureerd verloopt.
 4. Minimale stress: Doordat het volledige verhuisproces in handen is van professionals, kunt u de stress en zorgen die vaak gepaard gaan met verhuizen minimaliseren. U hoeft zich geen zorgen te maken over logistieke uitdagingen of fysieke inspanningen voor grote meubels.

Waar we u bij kunnen helpen:

 • Onze verhuizers pakken uw inboedel stevig en veilig in
 • Wij demonteren het meubilair en zorgen voor een veilig transport ervan
 • Wij monteren de meubels in uw nieuwe woning
 • Uw oude woning wordt bezemschoon opgeleverd
 • Puin en grofvuil wordt afgevoerd

National Movers: Voor een volledige verhuizing

Als professioneel verhuisbedrijf hebben wij jarenlange ervaring in het ontzorgen en logistiek regelen van uw verhuizing. Wij begrijpen dat een verhuizing meer is dan alleen het fysiek verplaatsen van spullen. Het draait om een naadloze overgang naar uw nieuwe woning, zonder stress en gedoe. Uw volledige verhuizing wordt uit handen genomen.

Of het nu gaat om een bedrijfsverhuizing, seniorenverhuizing of een verhuizing naar hogere etages middels een verhuislift, onze ervaren verhuizers staan voor u klaar!

Veelgestelde vragen over een fullservice verhuizing

Wat houdt een fullservice verhuizing precies in?

Een fullservice verhuizing betekent dat National Movers het gehele verhuisproces voor u regelt. Van het inpakken van uw spullen en het demonteren van meubels tot het vervoeren en weer monteren op de nieuwe locatie. Hierbij nemen wij de volledige organisatie en uitvoering van de verhuizing op ons, zodat u zich kunt concentreren op andere zaken.

Zijn er specifieke taken die ik zelf moet uitvoeren bij een fullservice verhuizing?

Bij een fullservice verhuizing heeft u de mogelijkheid om zelf weinig tot geen taken uit te voeren. Ons ervaren team zorgt voor het volledige verhuisproces. U kunt er echter voor kiezen om persoonlijke bezittingen zelf in te pakken als u dat prettig vindt. Wij adviseren u graag over de beste aanpak voor uw situatie.

Team Nafthalie, goede samenwerking, netjes op tijd, harde werkers! Inpakmateriaal aanwezig, zijn goed elkaar ingespeeld en zelfs een super zware kast was geen probleem voor deze jongens. Daarnaast was het ook nog gezellig, top!

Lotte Groenewegen, verhuisd op 11 Oktober

Wij zijn vandaag verhuisd door team RuRu en ze hebben fantastisch werk geleverd. De klus was uiteindelijk sneller geklaard dan van te voren ingeschat. Toch werd er niet gehaast, maar alles met beleid aangepakt en we hebben nog gelachen ook. Dankjewel en een eventuele volgende verhuizing laten wij ons graag weer door jullie helpen.

-Sander Marshalle, verhuisd 19 Februari 

Vandaag van Den Haag naar Voorhout verhuisd en langs 4 verschillende locaties moeten rijden. Ging allemaal heel soepel en snel. Ontzettend fijne gasten kwamen langs en de verhuizing van eigenlijk zo gepiept. Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de fijne service!

-Josine van Schagen, verhuisd april ’22

Onder andere actief in

Almere

Amersfoort

Amsterdam

Haarlem

Hilversum

Bekijk alle steden!

Delft

Den Haag

Groningen

Ontvang gratis een verhuischecklist per e-mail!

Handige verhuischecklist

Veelgestelde vragen aan National Movers

 • Zijn mijn bezittingen verzekerd tijdens het verhuisproces?

  National Movers begrijpt het belang van de veiligheid van uw bezittingen. Daarom bieden wij standaard verzekeringen aan voor de goederen die wij verplaatsen. Ons team informeert u graag over de details van de verzekering en eventuele aanvullende opties die beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart kunt verhuizen.

 • Wat onderscheidt National Movers van andere verhuisbedrijven?

  Wij begrijpen dat er verschillende verhuisbedrijven zijn om uit te kiezen. National Movers onderscheidt zich door zijn ervaren en gecertificeerde team, gebruik van hoogwaardige verhuismaterialen, flexibele dienstverlening (inclusief spoedverhuizingen), en een klantgerichte aanpak. We zijn er trots op transparantie, efficiëntie en klanttevredenheid te bieden in elke fase van het verhuisproces. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over wat ons uniek maakt.

 • Wat kost een verhuizing?

  De kosten van een verhuizing kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de inboedel, de afstand tussen de oude en nieuwe locatie, de benodigde verhuismaterialen en eventuele extra diensten. Bij National Movers streven we ernaar om transparantie te bieden en de kosten zo duidelijk mogelijk te communiceren.