VerhuisCollege en NIWO gecertificeerd

Uitsluitend professionele verhuizers

Altijd verzekerd tijdens transport

Handyman

Maak uw verhuizing nog praktischer

Gaat u binnenkort verhuizen en kunt u wel een extra handje gebruiken? Met een handyman bent u verzekerd van een vlotte en praktische verhuizing. Een handyman biedt uitgebreide ondersteuning bij diverse taken, waardoor u zich kunt concentreren op het genieten van uw nieuwe thuis. Van het demonteren van meubels tot het aansluiten van apparatuur, de handyman staat paraat om uw verhuisdag soepel te laten verlopen.Maak uw verhuizing makkelijker, sneller en praktischer door te kiezen voor een handyman als verhuishulp!

Wat is een handyman?

Een handyman is een waardevolle verhuishulp die u ondersteunt tijdens de verhuizing, door diverse klussen op te pakken die voor u wellicht te zwaar of te lastig zijn. Denk aan het demonteren van meubels, het ontkoppelen van elektronische apparatuur en het bevestigen van verlichtingsarmaturen.

De handyman fungeert als een veelzijdige assistent die ervoor zorgt dat alle details van de verhuizing soepel verlopen. Door zijn brede scala aan vaardigheden en praktische kennis draagt de handyman bij aan een efficiënte en stressvrije overgang naar uw nieuwe woning. Bij National Movers stellen wij ervaren handyman-services beschikbaar om uw verhuizing tot in de puntjes te verzorgen.

Bereken wat jij kan besparen!

9000+ tevreden
 klanten

Beoordeeld met 4,7/5 uit 800+ recensies

NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd!

Al 32+ jaar de beste prijs zonder kwaliteitsverlies

7 dagen per week, 365 dagen per jaar flexibel inzetbaar

De taken van een handyman

 • Diverse klusjes
 • Het verwijderen van ramen
 • Ontkoppelen van wasmachines en drogers
 • Het demonteren van lampen, meubels en gordijnrails
 • Een extra handje bij het tillen van zware meubelstukken

Waarom een handyman uw verhuizing makkelijker maakt

 1. Efficiënte uitvoering: Een handyman beschikt over de vaardigheden en ervaring om diverse taken efficiënt uit te voeren, zoals het demonteren van meubels, aansluiten van apparatuur en andere praktische klussen.
 2. Tijdsbesparing: Door de hulp van een handyman in te schakelen, bespaart u aanzienlijk tijd bij het uitvoeren van taken die anders tijdrovend zouden zijn.
 3. Minder fysieke belasting: Zware tilwerkzaamheden, zoals het verplaatsen van meubels, worden door de handyman overgenomen, waardoor u minder fysieke belasting ervaart tijdens de verhuizing.
 4. Maatwerk en veelzijdigheid: Een handyman biedt maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften, of het nu gaat om een particuliere verhuizing of een zakelijke overgang.

Een handyman inzetten: Zowel zakelijk als particulier

Of u nu een bedrijf bent dat een soepele kantoorverhuizing plant of een particulier die op het punt staat naar een nieuwe woning te verhuizen, het inzetten van een handyman biedt waardevolle voordelen. Zakelijk gezien kan een handyman bijdragen aan een efficiënte verhuizing door het demonteren en monteren van kantoormeubilair, het aansluiten van elektronische apparatuur en andere praktische taken.

Voor particuliere verhuizingen biedt een handyman een helpende hand bij het zware tilwerk, het ontkoppelen van huishoudelijke apparaten en het uitvoeren van diverse klussen om de verhuisdag soepel te laten verlopen. Bij National Movers stellen wij handymans beschikbaar voor zowel zakelijke als particuliere klanten, zodat u kunt profiteren van een georganiseerde en praktische verhuiservaring.

Bereid u uitstekend voor op uw verhuizing met een handyman

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het inzetten van een handyman? Onze handymans bieden een breed scala aan ondersteuning, variërend van het demonteren en monteren van meubels tot het aansluiten van elektronische apparatuur en andere praktische taken die uw verhuizing vergemakkelijken.

Of u nu particulier verhuist of een zakelijke kantoorverhuizing plant, zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe een handyman uw verhuiservaring naar een hoger niveau kan tillen.

Veelgestelde vragen over het inzetten van een handyman

Wat mag een handyman wel of niet doen?

Een handyman mag een breed scala aan taken uitvoeren die verband houden met (de)montagewerk, takelen, het verwijderen van ramen, het loskoppelen en aankoppelen van wasmachines, tot zelfs het verwijderen van een vloer.

Echter, er zijn enkele beperkingen aan de taken die een handyman kan uitvoeren. Een handyman mag bijvoorbeeld geen gas en licht aansluiten (water uitsluitend bij de wasmachine), gaten boren in muren, werk verrichten dat hij zelf als te gevaarlijk beschouwt, en spullen nieuw uit de doos monteren die hij niet zelf heeft gedemonteerd. Het is belangrijk om vooraf met de handyman te bespreken welke specifieke taken wel en niet binnen zijn expertise vallen om duidelijkheid en veiligheid te waarborgen.

Wat zijn de kosten van het inhuren van een handyman?

De kosten van het inhuren van een handyman kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de specifieke taken die moeten worden uitgevoerd, de duur van de klus en de regio waarin u zich bevindt. Het tarief van een handyman wordt vaak berekend op basis van een uurloon. Voor een nauwkeurige schatting van de kosten is het aan te raden om een offerte op te vragen.

Team Nafthalie, goede samenwerking, netjes op tijd, harde werkers! Inpakmateriaal aanwezig, zijn goed elkaar ingespeeld en zelfs een super zware kast was geen probleem voor deze jongens. Daarnaast was het ook nog gezellig, top!

Lotte Groenewegen, verhuisd op 11 Oktober

Wij zijn vandaag verhuisd door team RuRu en ze hebben fantastisch werk geleverd. De klus was uiteindelijk sneller geklaard dan van te voren ingeschat. Toch werd er niet gehaast, maar alles met beleid aangepakt en we hebben nog gelachen ook. Dankjewel en een eventuele volgende verhuizing laten wij ons graag weer door jullie helpen.

-Sander Marshalle, verhuisd 19 Februari 

Vandaag van Den Haag naar Voorhout verhuisd en langs 4 verschillende locaties moeten rijden. Ging allemaal heel soepel en snel. Ontzettend fijne gasten kwamen langs en de verhuizing van eigenlijk zo gepiept. Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de fijne service!

-Josine van Schagen, verhuisd april ’22

Onder andere actief in

Almere

Amersfoort

Amsterdam

Haarlem

Hilversum

Bekijk alle steden!

Delft

Den Haag

Groningen

Ontvang gratis een verhuischecklist per e-mail!

Handige verhuischecklist

Veelgestelde vragen aan National Movers

 • Zijn mijn bezittingen verzekerd tijdens het verhuisproces?

  National Movers begrijpt het belang van de veiligheid van uw bezittingen. Daarom bieden wij standaard verzekeringen aan voor de goederen die wij verplaatsen. Ons team informeert u graag over de details van de verzekering en eventuele aanvullende opties die beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart kunt verhuizen.

 • Wat onderscheidt National Movers van andere verhuisbedrijven?

  Wij begrijpen dat er verschillende verhuisbedrijven zijn om uit te kiezen. National Movers onderscheidt zich door zijn ervaren en gecertificeerde team, gebruik van hoogwaardige verhuismaterialen, flexibele dienstverlening (inclusief spoedverhuizingen), en een klantgerichte aanpak. We zijn er trots op transparantie, efficiëntie en klanttevredenheid te bieden in elke fase van het verhuisproces. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over wat ons uniek maakt.

 • Wat kost een verhuizing?

  De kosten van een verhuizing kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de inboedel, de afstand tussen de oude en nieuwe locatie, de benodigde verhuismaterialen en eventuele extra diensten. Bij National Movers streven we ernaar om transparantie te bieden en de kosten zo duidelijk mogelijk te communiceren.