VerhuisCollege en NIWO gecertificeerd

Uitsluitend professionele verhuizers

Altijd verzekerd tijdens transport

Meubeltransport

Uw meubels veilig en efficiënt verhuizen

Zoekt u een praktische en bovendien snelle methode om uw kostbare meubels te vervoeren naar een nieuwe woning of een tijdelijk adres? Bij National Movers staan we graag voor u klaar om uw meubeltransport soepel en zorgeloos te laten verlopen.

Onze ervaren verhuizers begrijpen het belang van veiligheid en efficiëntie bij meubeltransport. We zorgen ervoor dat uw meubels met de grootst mogelijke zorg worden behandeld en dat het transport probleemloos verloopt. Of het nu gaat om een enkel meubelstuk of een complete inboedel, wij bieden maatwerkoplossingen voor al uw behoeften. Vertrouw op onze expertise voor een betrouwbare en professionele dienstverlening.

Waarom meubeltransport uitbesteden?

Het uitbesteden van meubeltransport heeft verschillende voordelen, zowel voor het meubilair als voor uzelf:

 1. Professionele aanpak: Door meubeltransport uit te besteden aan een gespecialiseerd verhuisbedrijf zoals National Movers, profiteert u van een professionele aanpak. Ervaren verhuizers weten hoe ze zware meubels op een veilige en efficiënte manier moeten inpakken, vervoeren en plaatsen.
 2. Bescherming van uw meubels: Verhuisbedrijven beschikken over de juiste materialen, zoals verhuisdekens en inpakmaterialen, om uw meubels tijdens het transport te beschermen tegen beschadigingen. Dit minimaliseert het risico op krassen, deuken of andere schade.
 3. Efficiëntie en tijdsbesparing: Professionele verhuisteams zijn goed op elkaar ingespeeld en efficiënt in het uitvoeren van meubeltransport. Dit bespaart u tijd en moeite, en het zorgt ervoor dat de verhuizing snel en gestroomlijnd verloopt.
 4. Aangepast transportmateriaal: Verhuisbedrijven beschikken over speciaal ontworpen transportmateriaal, zoals verhuiswagens met laadklep en bevestigingssystemen, om meubels veilig te vervoeren. Hierdoor wordt het risico op schade geminimaliseerd.
Bereken wat jij kan besparen!

9000+ tevreden
 klanten

Beoordeeld met 4,7/5 uit 800+ recensies

NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd!

Al 32+ jaar de beste prijs zonder kwaliteitsverlies

7 dagen per week, 365 dagen per jaar flexibel inzetbaar

Goedkoop meubeltransport, zonder risico op schade

Onze meubeltransport service is specifiek ingericht op het veilig verhuizen van kostbare spullen en waardevolle meubels. Bij National Movers begrijpen we dat uw meubels niet alleen waardevol zijn, maar ook een belangrijk onderdeel vormen van uw leefruimte. Onze meubeltransport service is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw kostbare bezittingen op een betaalbare manier en zonder enig risico op schade worden verhuisd.

Uw meubels vervoerd met de uiterste zorg. Dat is waar u op kunt rekenen. Met onze jarenlange ervaring in het transporteren van meubels van A naar B weten wij precies hoe wij moeten handelen. Hierbij hechten wij veel waarde aan een goede communicatie en transparantie.

Meubeltransport middels verhuisliften

Meubels vervoeren naar uw nieuwe woning is de eerste stap. Vaak komt het echter voor dat enkele meubels naar hogere verdiepingen mogen worden verhuisd, en dat kan problemen opleveren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kast die toch net niet door het trappengat past? In dergelijke gevallen raden wij aan om een verhuislift in te zetten, zodat u zeker weet dat het meubilair op een veilige wijze op de juiste plek terechtkomt.

Waarom meubelvervoer door National Movers?

 1. Professionele service: Bij National Movers krijgt u toegang tot een professioneel team van verhuizers dat ervaren is in het veilig en efficiënt vervoeren van meubels.
 2. Specialisatie in meubeltransport: Wij zijn gespecialiseerd in meubeltransport, wat betekent dat we de nodige expertise hebben om verschillende soorten meubels, van zwaar tot breekbaar, met de grootste zorg te behandelen.
 3. Veiligheid voorop: Uw meubels zijn waardevol, en daarom zetten wij veiligheid op de eerste plaats. Onze verhuizers zijn getraind om met zorg en aandacht voor de veiligheid te werken.
 4. Modern materieel: Wij maken gebruik van modern materieel, waaronder verhuisliften en goed uitgeruste vrachtwagens, om een vlotte en veilige overgang van uw meubels te garanderen.

Meubeltransport uitbesteden? Kies voor expertise

Het uitbesteden van meubeltransport aan National Movers betekent kiezen voor expertise, efficiëntie en zorgeloosheid. Ons ervaren team van verhuisspecialisten staat garant voor een vlekkeloze uitvoering, waarbij uw meubels met de grootst mogelijke zorg worden behandeld. Of het nu gaat om verhuisliften, professionele verhuizers of een combinatie van beide, wij streven naar een naadloze overgang van uw meubels naar hun nieuwe bestemming.

Maak uw verhuizing soepel en betrouwbaar door te vertrouwen op de deskundigheid van National Movers. Neem vandaag nog contact met ons op om uw meubeltransport te plannen en te genieten van een zorgeloze verhuiservaring. Uw verhuizing in goede handen met een betrouwbare partner aan uw zijde!

Veelgestelde vragen over meubeltransport

Wat kost meubeltransport?

De kosten voor meubeltransport variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de afstand, de hoeveelheid meubels en eventuele aanvullende diensten. Bij National Movers streven we ernaar om transparantie te bieden en op maat gemaakte offertes te leveren. Neem contact met ons op, zodat we uw specifieke situatie kunnen bespreken en een nauwkeurige prijsopgave kunnen verstrekken. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van een kostenefficiënte en betrouwbare oplossing voor uw meubeltransport.

Hoe wordt de veiligheid van mijn meubels gegarandeerd tijdens het transport?

Bij National Movers staat de veiligheid van uw meubels voorop. Onze ervaren verhuizers zijn getraind in het zorgvuldig inpakken en vastzetten van meubels om schade te voorkomen. Daarnaast maken we gebruik van hoogwaardige verhuismaterialen en goed onderhouden voertuigen om een veilig transport te garanderen. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan zijn al onze transporten verzekerd, en we streven ernaar om uw meubels met de grootst mogelijke zorg te behandelen.

Team Nafthalie, goede samenwerking, netjes op tijd, harde werkers! Inpakmateriaal aanwezig, zijn goed elkaar ingespeeld en zelfs een super zware kast was geen probleem voor deze jongens. Daarnaast was het ook nog gezellig, top!

Lotte Groenewegen, verhuisd op 11 Oktober

Wij zijn vandaag verhuisd door team RuRu en ze hebben fantastisch werk geleverd. De klus was uiteindelijk sneller geklaard dan van te voren ingeschat. Toch werd er niet gehaast, maar alles met beleid aangepakt en we hebben nog gelachen ook. Dankjewel en een eventuele volgende verhuizing laten wij ons graag weer door jullie helpen.

-Sander Marshalle, verhuisd 19 Februari 

Vandaag van Den Haag naar Voorhout verhuisd en langs 4 verschillende locaties moeten rijden. Ging allemaal heel soepel en snel. Ontzettend fijne gasten kwamen langs en de verhuizing van eigenlijk zo gepiept. Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de fijne service!

-Josine van Schagen, verhuisd april ’22

Onder andere actief in

Almere

Amersfoort

Amsterdam

Haarlem

Hilversum

Bekijk alle steden!

Delft

Den Haag

Groningen

Ontvang gratis een verhuischecklist per e-mail!

Handige verhuischecklist

Veelgestelde vragen aan National Movers

 • Zijn mijn bezittingen verzekerd tijdens het verhuisproces?

  National Movers begrijpt het belang van de veiligheid van uw bezittingen. Daarom bieden wij standaard verzekeringen aan voor de goederen die wij verplaatsen. Ons team informeert u graag over de details van de verzekering en eventuele aanvullende opties die beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart kunt verhuizen.

 • Wat onderscheidt National Movers van andere verhuisbedrijven?

  Wij begrijpen dat er verschillende verhuisbedrijven zijn om uit te kiezen. National Movers onderscheidt zich door zijn ervaren en gecertificeerde team, gebruik van hoogwaardige verhuismaterialen, flexibele dienstverlening (inclusief spoedverhuizingen), en een klantgerichte aanpak. We zijn er trots op transparantie, efficiëntie en klanttevredenheid te bieden in elke fase van het verhuisproces. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over wat ons uniek maakt.

 • Wat kost een verhuizing?

  De kosten van een verhuizing kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de inboedel, de afstand tussen de oude en nieuwe locatie, de benodigde verhuismaterialen en eventuele extra diensten. Bij National Movers streven we ernaar om transparantie te bieden en de kosten zo duidelijk mogelijk te communiceren.