VerhuisCollege en NIWO gecertificeerd

Uitsluitend professionele verhuizers

Altijd verzekerd tijdens transport

Bedrijfsverhuizing

Efficiënt verhuizen naar uw nieuwe bedrijfspand

Staat er binnenkort een bedrijfsverhuizing op de planning? Bij National Movers helpen wij u graag bij de verhuizing naar uw nieuwe pand. Wij werken volgens een efficiënte wijze om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Onze ervaren verhuizers zorgen voor een gestructureerde aanpak op de verhuisdag(en), waarbij uw bedrijfsinventaris met de grootste zorg wordt verplaatst. Wij begrijpen het belang van een zorgeloze en snelle verhuizing, daarom streven we naar een naadloze en succesvolle bedrijfsverhuizing.

 • Landelijk inzetbaar voor allerlei zakelijke verhuizingen
 • Efficiënt, snel en voordelig verhuizen naar uw nieuwe pand
 • Diverse verhuismaterialen direct ter beschikking

Een zakelijke verhuizing: Hoe wij te werk gaan

Een goede voorbereiding is het halve werk. Als professioneel verhuisbedrijf zorgen wij ervoor dat uw zakelijke verhuizing soepel en gestructureerd verloopt. In een grondig intakegesprek bespreken we uw specifieke eisen en wensen, waarna we een gedetailleerd verhuisplan op maat opstellen. Dit plan omvat alle benodigde verhuismaterialen, het aantal verhuizers en een duidelijk tijdschema. Voor een heldere communicatie voorzien we uw medewerkers van alle nodige informatie over de verhuizing.

Op de verhuisdag(en) zelf zorgen onze ervaren verhuizers, volgens het vooraf opgestelde plan, voor een gestructureerde verplaatsing van uw bedrijfsinventaris naar de nieuwe locatie. Na de verhuizing bieden we nazorg en een evaluatiemoment om eventuele vervolgstappen te bespreken. Bij National Movers streven we naar een efficiënte en succesvolle zakelijke verhuizing.

Bereken wat jij kan besparen!

9000+ tevreden
 klanten

Beoordeeld met 4,7/5 uit 800+ recensies

NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd!

Al 32+ jaar de beste prijs zonder kwaliteitsverlies

7 dagen per week, 365 dagen per jaar flexibel inzetbaar

De voordelen van een bedrijfsverhuizing door National Movers

Het verhuizen van uw bedrijf met National Movers brengt diverse voordelen met zich mee, waardoor de overgang soepel en efficiënt verloopt. Hier zijn enkele voordelen van het kiezen voor National Movers voor uw bedrijfsverhuizing:

 1. Goede planning: National Movers beschikt over ervaren verhuisexperts die een gedetailleerd verhuisplan opstellen. Een doordachte planning zorgt ervoor dat de bedrijfsverhuizing gestructureerd en probleemloos verloopt.
 2. Minimale onderbreking van activiteiten: Wij begrijpen het belang van continuïteit in uw bedrijfsactiviteiten. National Movers streeft ernaar de onderbreking van uw bedrijfsprocessen tot een minimum te beperken, zodat u snel weer operationeel bent op de nieuwe locatie.
 3. Professionele verhuisdiensten: Ons team van professionele verhuizers met jarenlange ervaring behandelt uw bedrijfsmiddelen met de grootste zorg. Van kantoormeubilair tot gevoelige apparatuur, wij zorgen voor een veilig transport.
 4. Specifieke ervaring met bedrijfsverhuizingen: National Movers heeft specifieke ervaring met bedrijfsverhuizingen. Wij begrijpen de unieke uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd tijdens een verhuizing en passen onze diensten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
 5. Aanvullende diensten: Naast verhuisdiensten biedt National Movers aanvullende diensten, zoals inpakken, meubelmontage, en opslagfaciliteiten. Dit stelt u in staat om een uitgebreid scala aan diensten te benutten voor een complete oplossing.

Tijdelijke opslag bij een bedrijfsverhuizing

Uiteraard is het mogelijk om diverse meubilair tijdelijk onder te brengen bij een door u gehuurde opslag. Dat betekent dat wij vanuit het oude pand moeten verhuizen naar twee locaties: De opslag en het nieuwe pand. Bij National Movers regelen we deze logistieke uitdaging vakkundig. Onze verhuizers hebben ervaring met het efficiënt verdelen van uw bedrijfsinventaris over de gewenste opslagfaciliteit en het nieuwe bedrijfspand.

Zakelijke verhuizingen buiten kantoortijden, ook in het weekend

Bij National Movers begrijpen we dat zakelijke verhuizingen vaak het beste kunnen plaatsvinden buiten reguliere kantoortijden om de impact op uw bedrijfsactiviteiten tot een minimum te beperken. Daarom bieden wij de flexibiliteit om zakelijke verhuizingen uit te voeren buiten standaard werktijden, zelfs in het weekend. Deze aanpak stelt ons in staat om uw bedrijf te verhuizen op momenten die het minst invloed hebben op de dagelijkse gang van zaken.

Onze professionele verhuizers zijn beschikbaar om uw zakelijke verhuizing te plannen en uit te voeren op momenten die het beste aansluiten bij de behoeften van uw bedrijf, zodat u zonder onnodige onderbrekingen kunt overgaan naar uw nieuwe locatie.

Wat er komt kijken bij een bedrijfsverhuizing

 1. Vraag vrijblijvend een offerte aan om een inzicht te krijgen in de kosten
 2. Onze persoonlijke accountmanager maakt een offerte op maat. Indien akkoord gaan we aan de slag met een realistisch verhuisplan en zorgen wij dat alle benodigde materialen worden ingepland.
 3. Op de dag van de verhuizing zorgen wij dat alles gereed staat om direct aan de slag te kunnen. Van een handyman tot verhuisliften en projectverhuizers.
 4. Is alles verhuisd naar de juiste plaats? Dan zijn wij tevreden!

Diverse verhuismaterialen inzetbaar

Voordelig zakelijk verhuizen met National Movers

Projectverhuizingen behoren uiteraard tot ons aanbod aan verhuizingen. Bij National Movers begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om zakelijk verhuizen. Of het nu gaat om een klein kantoor, een groot bedrijfspand of een projectverhuizing, wij bieden maatwerkoplossingen om aan al uw zakelijke verhuisbehoeften te voldoen. Ons ervaren team staat garant voor een efficiënte, gestroomlijnde en kosteneffectieve bedrijfsverhuizing. Wij nemen de zorgen uit handen, zodat u zich kunt concentreren op een snelle overgang naar uw nieuwe zakelijke locatie. Kies voor National Movers en ontdek de voordelen van professioneel en voordelig zakelijk verhuizen.

Zorgeloos naar een nieuw pand verhuizen? National Movers staat klaar. Wij zorgen ervoor dat wij de verhuizing in goede banen laten verlopen.

Veelgestelde vragen over zakelijke verhuizingen

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een professioneel verhuisbedrijf voor mijn zakelijke verhuizing?

Het inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf voor uw zakelijke verhuizing biedt verschillende voordelen. Allereerst brengt het ervaren team van National Movers expertise en efficiëntie met zich mee, waardoor de verhuizing soepel verloopt. Bovendien nemen we de logistieke uitdagingen en zorgen uit handen, waardoor u zich kunt richten op uw bedrijfsactiviteiten. Onze diensten zijn volledig afgestemd op uw zakelijke behoeften, van kleine kantoren tot grotere bedrijfspanden.

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor mijn zakelijke verhuizing?

Het aanvragen van een offerte voor uw zakelijke verhuizing is eenvoudig. U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen via onze website of telefonisch. Een van onze accountmanagers zal met u samenwerken om de specifieke vereisten van uw bedrijfsverhuizing te begrijpen. Na een grondige evaluatie ontvangt u een gedetailleerde offerte op maat, inclusief alle kosten en services die nodig zijn voor een succesvolle zakelijke verhuizing.

Team Nafthalie, goede samenwerking, netjes op tijd, harde werkers! Inpakmateriaal aanwezig, zijn goed elkaar ingespeeld en zelfs een super zware kast was geen probleem voor deze jongens. Daarnaast was het ook nog gezellig, top!

Lotte Groenewegen, verhuisd op 11 Oktober

Wij zijn vandaag verhuisd door team RuRu en ze hebben fantastisch werk geleverd. De klus was uiteindelijk sneller geklaard dan van te voren ingeschat. Toch werd er niet gehaast, maar alles met beleid aangepakt en we hebben nog gelachen ook. Dankjewel en een eventuele volgende verhuizing laten wij ons graag weer door jullie helpen.

-Sander Marshalle, verhuisd 19 Februari 

Vandaag van Den Haag naar Voorhout verhuisd en langs 4 verschillende locaties moeten rijden. Ging allemaal heel soepel en snel. Ontzettend fijne gasten kwamen langs en de verhuizing van eigenlijk zo gepiept. Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de fijne service!

-Josine van Schagen, verhuisd april ’22

Onder andere actief in

Almere

Amersfoort

Amsterdam

Haarlem

Hilversum

Bekijk alle steden!

Delft

Den Haag

Groningen

Ontvang gratis een verhuischecklist per e-mail!

Handige verhuischecklist

Veelgestelde vragen aan National Movers

 • Zijn mijn bezittingen verzekerd tijdens het verhuisproces?

  National Movers begrijpt het belang van de veiligheid van uw bezittingen. Daarom bieden wij standaard verzekeringen aan voor de goederen die wij verplaatsen. Ons team informeert u graag over de details van de verzekering en eventuele aanvullende opties die beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart kunt verhuizen.

 • Wat onderscheidt National Movers van andere verhuisbedrijven?

  Wij begrijpen dat er verschillende verhuisbedrijven zijn om uit te kiezen. National Movers onderscheidt zich door zijn ervaren en gecertificeerde team, gebruik van hoogwaardige verhuismaterialen, flexibele dienstverlening (inclusief spoedverhuizingen), en een klantgerichte aanpak. We zijn er trots op transparantie, efficiëntie en klanttevredenheid te bieden in elke fase van het verhuisproces. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over wat ons uniek maakt.

 • Wat kost een verhuizing?

  De kosten van een verhuizing kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de inboedel, de afstand tussen de oude en nieuwe locatie, de benodigde verhuismaterialen en eventuele extra diensten. Bij National Movers streven we ernaar om transparantie te bieden en de kosten zo duidelijk mogelijk te communiceren.