VerhuisCollege en NIWO gecertificeerd

Uitsluitend professionele verhuizers

Altijd verzekerd tijdens transport

Seniorenverhuizing

Een zorgeloze verhuizing naar uw nieuwe woning

Naarmate u ouder wordt, kan het prettig zijn om uw ruime woning in te ruilen voor een compactere seniorenwoning. Een woning waar alles gelijkvloers is, biedt immers meer comfort en veiligheid naarmate uw leeftijd toeneemt.

Als professioneel verhuisbedrijf zijn wij uiteraard ook gespecialiseerd in het verhuizen van en naar seniorenwoningen. Wij zorgen hier dat uw verhuizing in goede banen wordt geleid, met speciale aandacht voor de unieke behoeften van senioren. Onze ervaren verhuizers begrijpen het belang van een zorgvuldige behandeling van uw spullen en staan klaar om u te ondersteunen bij een soepele overgang naar uw nieuwe woonomgeving.

Verhuizen naar een seniorenwoning, laat ons u helpen

Een seniorenwoning is over het algemeen kleiner dan uw oude woning. Dat betekent dat het heel goed mogelijk is dat bepaalde meubels en spullen niet kunnen worden meegenomen naar uw nieuwe woning.

In dergelijke gevallen raden we aan om een goede selectie te maken van wat wel en wat niet meer gaat naar uw nieuwe woning. Dit kunt u het beste zelf bepalen, daar waar u zelf als beste weet wat u graag wilt behouden. Begin hier op tijd mee, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken.


“Met National Movers maken we niet alleen de overgang naar uw nieuwe thuis soepel, maar zorgen we er ook voor dat de herinneringen van gisteren veilig meereizen naar de toekomst.”

Bereken wat jij kan besparen!

9000+ tevreden
 klanten

Beoordeeld met 4,7/5 uit 800+ recensies

NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd!

Al 32+ jaar de beste prijs zonder kwaliteitsverlies

7 dagen per week, 365 dagen per jaar flexibel inzetbaar

Opslag na een seniorenverhuizing

De spullen die u niet wilt verhuizen naar uw nieuwe woning, kunt u uiteraard ook opslaan in een garagebox. Ook daar kunnen we u bij ondersteunen! In overleg kunnen we de bezittingen die u niet mee wilt verhuizen, verhuizen naar uw gekochte of gehuurde garagebox.

Waarom u kiest voor National Movers

 1. Ervaring met seniorenverhuizingen: National Movers begrijpt de unieke behoeften en zorgen die gepaard gaan met seniorenverhuizingen. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om specifieke aandacht te besteden aan comfort, zorgvuldigheid en het soepel laten verlopen van het gehele proces.
 2. Deskundige verhuizers: Onze professionele verhuizers zijn getraind om met zorg en respect om te gaan met senioren en hun bezittingen. Wij zorgen voor een empathische en vriendelijke aanpak, waarbij we rekening houden met de individuele behoeften van elke klant.
 3. Aangepaste verhuisservice: Bij National Movers begrijpen we dat elke seniorenverhuizing uniek is. Daarom bieden wij een aangepaste verhuisservice aan die inspeelt op specifieke eisen, zoals het zorgvuldig behandelen van kwetsbare items, het regelen van parkeervergunningen en het plannen van de verhuizing op een tijdstip dat het beste uitkomt voor de klant.

Maak u geen zorgen om uw verhuizing

Bij National Movers begrijpen we dat een verhuizing een belangrijke fase in uw leven is dat gepaard gaat met verschillende emoties en uitdagingen. Wij staan klaar om u te ontzorgen en uw verhuiservaring zo vlot en stressvrij mogelijk te maken. Met een toegewijd team van ervaren professionals, hoogwaardige verhuismaterialen en een flexibele aanpak, nemen wij alle aspecten van de verhuizing uit handen. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing, seniorenverhuizing, kantoorverhuizing of internationale verhuizing, wij streven ernaar om u gemoedsrust te bieden. Vertrouw op National Movers voor een zorgeloze overgang naar uw nieuwe thuis. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw verhuizing tot een naadloze en positieve ervaring kunnen maken.

Woningontruiming na overlijden

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis, en het regelen van de woningontruiming na overlijden kan een emotioneel beladen taak zijn. National Movers begrijpt de delicate aard van deze situatie en staat klaar om u te ondersteunen bij een respectvolle en zorgvuldige woningontruiming.

Wij gaan op een discrete en bovendien respectvolle wijze voor u aan de slag en kunnen de inboedel in overleg naar meerdere plaatsen verhuizen.

Professionele verhuizing voor senioren

Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing vlot en voorspoedig verloopt. Uw waardevolle spullen worden op een veilige en bovendien zorgvuldige wijze verhuisd naar uw nieuwe seniorenwoning. Ons toegewijde team van ervaren verhuisspecialisten begrijpt de unieke behoeften van senioren en biedt een persoonlijke aanpak om elke stap van de verhuizing soepel te laten verlopen. Van het zorgvuldig inpakken van uw bezittingen tot het monteren van meubels in uw nieuwe woning, wij staan klaar om u te ondersteunen.

Bij National Movers maken we van uw seniorenverhuizing een positieve ervaring, waarbij uw comfort en gemoedsrust voorop staan. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij de volgende stap in uw levensreis.

Veelgestelde vragen over seniorenverhuizing

Wat kost een seniorenverhuizing?

De kosten van een seniorenverhuizing kunnen variëren op basis van verschillende factoren, waaronder de omvang van de verhuizing, de afstand, de hoeveelheid verhuiswerk en eventuele extra diensten. National Movers hecht waarde aan transparantie en biedt daarom een gepersonaliseerde benadering bij het bepalen van de kosten voor een seniorenverhuizing.

Om een nauwkeurige prijsopgave te ontvangen, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

Wat als ik items heb die extra zorg nodig hebben tijdens de verhuizing, zoals antieke meubelstukken of kostbare erfstukken?

Bij National Movers begrijpen we de emotionele waarde van speciale items. Ons ervaren team behandelt elk item met uiterste zorg en maakt gebruik van hoogwaardige verpakkingsmaterialen om ervoor te zorgen dat uw kostbare bezittingen veilig en onbeschadigd op hun nieuwe bestemming aankomen. Voor extra gevoelige items bieden we indien nodig maatwerkoplossingen om de bescherming te maximaliseren.

Team Nafthalie, goede samenwerking, netjes op tijd, harde werkers! Inpakmateriaal aanwezig, zijn goed elkaar ingespeeld en zelfs een super zware kast was geen probleem voor deze jongens. Daarnaast was het ook nog gezellig, top!

Lotte Groenewegen, verhuisd op 11 Oktober

Wij zijn vandaag verhuisd door team RuRu en ze hebben fantastisch werk geleverd. De klus was uiteindelijk sneller geklaard dan van te voren ingeschat. Toch werd er niet gehaast, maar alles met beleid aangepakt en we hebben nog gelachen ook. Dankjewel en een eventuele volgende verhuizing laten wij ons graag weer door jullie helpen.

-Sander Marshalle, verhuisd 19 Februari 

Vandaag van Den Haag naar Voorhout verhuisd en langs 4 verschillende locaties moeten rijden. Ging allemaal heel soepel en snel. Ontzettend fijne gasten kwamen langs en de verhuizing van eigenlijk zo gepiept. Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de fijne service!

-Josine van Schagen, verhuisd april ’22

Onder andere actief in

Almere

Amersfoort

Amsterdam

Haarlem

Hilversum

Bekijk alle steden!

Delft

Den Haag

Groningen

Ontvang gratis een verhuischecklist per e-mail!

Handige verhuischecklist

Veelgestelde vragen aan National Movers

 • Zijn mijn bezittingen verzekerd tijdens het verhuisproces?

  National Movers begrijpt het belang van de veiligheid van uw bezittingen. Daarom bieden wij standaard verzekeringen aan voor de goederen die wij verplaatsen. Ons team informeert u graag over de details van de verzekering en eventuele aanvullende opties die beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart kunt verhuizen.

 • Wat onderscheidt National Movers van andere verhuisbedrijven?

  Wij begrijpen dat er verschillende verhuisbedrijven zijn om uit te kiezen. National Movers onderscheidt zich door zijn ervaren en gecertificeerde team, gebruik van hoogwaardige verhuismaterialen, flexibele dienstverlening (inclusief spoedverhuizingen), en een klantgerichte aanpak. We zijn er trots op transparantie, efficiëntie en klanttevredenheid te bieden in elke fase van het verhuisproces. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over wat ons uniek maakt.

 • Wat kost een verhuizing?

  De kosten van een verhuizing kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de inboedel, de afstand tussen de oude en nieuwe locatie, de benodigde verhuismaterialen en eventuele extra diensten. Bij National Movers streven we ernaar om transparantie te bieden en de kosten zo duidelijk mogelijk te communiceren.