VerhuisCollege en NIWO gecertificeerd

Uitsluitend professionele verhuizers

Altijd verzekerd tijdens transport

Kantoorverhuizingen

Georganiseerd en efficiënt verhuizen naar uw nieuwe kantoor

Als professioneel verhuisbedrijf hebben wij naast ervaring in particuliere verhuizingen, ook ruime expertise in het verhuizen van en naar kantoren. Of u nu met uw bedrijf naar een nieuwe locatie verhuist of intern binnen hetzelfde gebouw van kantoorruimte wisselt, National Movers staat garant voor een gestroomlijnde en georganiseerde kantoorverhuizing.

Onze dienstverlening omvat het zorgvuldig inpakken, transporteren en uitpakken van uw kantoorinventaris, inclusief bureaus, stoelen, archiefkasten, computers en andere apparatuur. Wij begrijpen dat een vlotte overgang van essentieel belang is voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Daarom plannen we de kantoorverhuizing in nauw overleg met u, zodat deze naadloos aansluit op uw zakelijke behoeften.

 • Jarenlange ervaring bij zakelijke verhuizingen
 • Focus op kwaliteit en efficiëntie
 • Eigen accountmanager die uw verhuizing in goede banen leidt
 • Flexibel inzetbaar, ook buiten kantoortijden

Gaat u naar een nieuw kantoor verhuizen?

Wanneer u naar een nieuw kantoorpand verhuist wilt u natuurlijk dat alles snel en efficiënt wordt geregeld, zodat er snel weer kan worden gewerkt op de nieuwe locatie. National Movers begrijpt het belang van een soepele kantoorverhuizing en staat voor u klaar om deze overgang vlot te laten verlopen.

Onze ervaren verhuizers zorgen niet alleen voor het veilige transport van uw kantoormeubilair, elektronica en archieven, maar ook voor een gestructureerde aanpak. We werken samen met u om de verhuizing te plannen op een tijdstip dat het minst impact heeft op uw bedrijfsactiviteiten. Of het nu gaat om een klein kantoor of een grotere bedrijfsverhuizing, National Movers heeft de expertise om uw kantoorverhuizing soepel en professioneel te laten verlopen.

Bereken wat jij kan besparen!

9000+ tevreden
 klanten

Beoordeeld met 4,7/5 uit 800+ recensies

NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd!

Al 32+ jaar de beste prijs zonder kwaliteitsverlies

7 dagen per week, 365 dagen per jaar flexibel inzetbaar

Kantoorverhuizing naar een tijdelijke opslag

Uiteraard is het mogelijk om diverse kantoormeubelen en spullen voor een bepaalde periode op te slaan in een door u gehuurde tijdelijke opslag. Ook dan staan we graag klaar om alles in goede banen te leiden. Wij verhuizen regelmatig van het oude kantoor naar een tijdelijke opslag, om vervolgens in een latere fase weer te verhuizen naar een nieuw pand.

Ook wanneer u naar een kleiner kantoor verhuist is het goed mogelijk dat wij zowel naar het nieuwe kantoor, als naar de opslag moeten verhuizen. In deze gevallen staan we uiteraard ook snel voor u klaar.

Diverse extra's beschikbaar

Kantoorverhuizingen zonder stress, National Movers staat klaar

Wanneer u kiest voor National Movers gaan wij graag aan de slag met een uitgebreide planning, zodat u een goede inschatting krijgt in het werk dat wij moeten doen.

Tijdens de verhuizing kunnen we diverse handelingen voor u uit handen nemen, zodat u met een gerust hart kunt focussen op de start in uw nieuwe pand. Uw kantoorverhuizing laten uitvoeren door een specialist? Dan kiest u voor National Movers. Zo is uw kantoor snel weer in gebruik!

Veelgestelde vragen over kantoorverhuizingen

Wat kost een kantoorverhuizing?

Wij hechten groot belang aan transparantie en zullen u vooraf altijd voorzien van een duidelijke en gedetailleerde offerte. De kosten van een kantoorverhuizing variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de verhuizing, de afstand tussen de locaties, de benodigde verhuismaterialen en eventuele aanvullende diensten. Onze ervaren verhuisadviseurs zullen samen met u de specifieke vereisten van uw kantoorverhuizing bespreken, waarna wij een nauwkeurige offerte op maat zullen opstellen.

Hoe lang van tevoren moet ik mijn kantoorverhuizing plannen?

Het is raadzaam om uw kantoorverhuizing zo vroeg mogelijk te plannen. Dit geeft ons voldoende tijd om een gedetailleerd verhuisplan op te stellen, alle benodigde materialen te regelen en ervoor te zorgen dat de verhuizing soepel verloopt. Over het algemeen wordt aanbevolen om minimaal 2 tot 3 maanden voorafgaand aan de beoogde verhuisdatum contact met ons op te nemen.

Team Nafthalie, goede samenwerking, netjes op tijd, harde werkers! Inpakmateriaal aanwezig, zijn goed elkaar ingespeeld en zelfs een super zware kast was geen probleem voor deze jongens. Daarnaast was het ook nog gezellig, top!

Lotte Groenewegen, verhuisd op 11 Oktober

Wij zijn vandaag verhuisd door team RuRu en ze hebben fantastisch werk geleverd. De klus was uiteindelijk sneller geklaard dan van te voren ingeschat. Toch werd er niet gehaast, maar alles met beleid aangepakt en we hebben nog gelachen ook. Dankjewel en een eventuele volgende verhuizing laten wij ons graag weer door jullie helpen.

-Sander Marshalle, verhuisd 19 Februari 

Vandaag van Den Haag naar Voorhout verhuisd en langs 4 verschillende locaties moeten rijden. Ging allemaal heel soepel en snel. Ontzettend fijne gasten kwamen langs en de verhuizing van eigenlijk zo gepiept. Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de fijne service!

-Josine van Schagen, verhuisd april ’22

Onder andere actief in

Almere

Amersfoort

Amsterdam

Haarlem

Hilversum

Bekijk alle steden!

Delft

Den Haag

Groningen

Ontvang gratis een verhuischecklist per e-mail!

Handige verhuischecklist

Veelgestelde vragen aan National Movers

 • Zijn mijn bezittingen verzekerd tijdens het verhuisproces?

  National Movers begrijpt het belang van de veiligheid van uw bezittingen. Daarom bieden wij standaard verzekeringen aan voor de goederen die wij verplaatsen. Ons team informeert u graag over de details van de verzekering en eventuele aanvullende opties die beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart kunt verhuizen.

 • Wat onderscheidt National Movers van andere verhuisbedrijven?

  Wij begrijpen dat er verschillende verhuisbedrijven zijn om uit te kiezen. National Movers onderscheidt zich door zijn ervaren en gecertificeerde team, gebruik van hoogwaardige verhuismaterialen, flexibele dienstverlening (inclusief spoedverhuizingen), en een klantgerichte aanpak. We zijn er trots op transparantie, efficiëntie en klanttevredenheid te bieden in elke fase van het verhuisproces. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over wat ons uniek maakt.

 • Wat kost een verhuizing?

  De kosten van een verhuizing kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de inboedel, de afstand tussen de oude en nieuwe locatie, de benodigde verhuismaterialen en eventuele extra diensten. Bij National Movers streven we ernaar om transparantie te bieden en de kosten zo duidelijk mogelijk te communiceren.