VerhuisCollege en NIWO gecertificeerd

Uitsluitend professionele verhuizers

Altijd verzekerd tijdens transport

Internationaal verhuizen

Een wereld van mogelijkheden bij National Movers

Internationaal verhuizen brengt een wereld van verandering en nieuwe kansen met zich mee. Of u nu naar het buitenland verhuist voor werk, studie, of persoonlijke redenen, het plannen en uitvoeren van een internationale verhuizing vereist zorgvuldige organisatie en professionele ondersteuning. Bij National Movers begrijpen we de complexiteit van internationale verhuizingen en bieden we een uitgebreid scala aan diensten om uw overgang soepel te laten verlopen.

Van particuliere verhuizingen naar diverse bestemmingen tot zakelijke verhuizingen met aandacht voor bedrijfscontinuïteit, wij zijn er om u te begeleiden op elke stap van uw internationale verhuisreis. Ontdek de mogelijkheden en laat National Movers uw gids zijn in de wereld van internationaal verhuizen.

Verhuizen van of naar België

Onze erkende verhuizers staan paraat om uw verhuizing van of naar België soepel en efficiënt te laten verlopen. Of u nu verhuist naar de bruisende steden zoals Brussel, Antwerpen of Gent, of juist vanuit België terugkeert naar Nederland, wij begrijpen de specifieke uitdagingen van een internationale verhuizing. Met gedegen ervaring en kennis van de procedures en douaneformaliteiten zorgen we ervoor dat uw bezittingen veilig en op tijd op de gewenste bestemming aankomen. Vertrouw op National Movers voor een zorgeloze verhuizing van of naar België.

Bereken wat jij kan besparen!

9000+ tevreden
 klanten

Beoordeeld met 4,7/5 uit 800+ recensies

NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd!

Al 32+ jaar de beste prijs zonder kwaliteitsverlies

7 dagen per week, 365 dagen per jaar flexibel inzetbaar

Verhuizen van of naar Duitsland

Ook in Duitsland staan wij regelmatig klaar om u te helpen bij uw verhuizing. Onze ervaren verhuizers begrijpen de specifieke uitdagingen en regelgeving die komen kijken bij internationale verhuizingen naar Duitsland. Of u nu particulier verhuist naar een nieuwe woning in Duitsland, of als bedrijf uw kantoor daarheen verplaatst, National Movers zorgt voor een vlotte overgang. Van het coördineren van transport tot het regelen van de benodigde documentatie, wij nemen alle logistieke zorgen uit handen, zodat u zich kunt concentreren op een succesvolle start in uw nieuwe locatie in Duitsland.

Wat voor soort internationale verhuizingen zijn er mogelijk?

Bij National Movers bieden we diverse mogelijkheden voor internationale verhuizingen. Of u nu verhuist naar België, Duitsland, of een ander land, wij hebben de ervaring en faciliteiten om uw internationale verhuizing soepel te laten verlopen. Enkele voorbeelden van internationale verhuizingen die wij verzorgen zijn:

 • Internationale spoedverhuizingen
 • Meubeltransport
 • Seniorenverhuizingen
 • Woningontruimingen

Ook bij zakelijk verhuizen naar het buitenland

Internationale verhuisbedrijven kunnen een cruciale rol spelen bij zakelijke verhuizingen naar het buitenland. Of het nu gaat om het verplaatsen van uw kantoor, bedrijfsinventaris, of expat-medewerkers, National Movers staat voor u klaar. Wij begrijpen dat zakelijke verhuizingen specifieke eisen met zich meebrengen, zoals het minimaliseren van downtime, het voldoen aan douanevoorschriften en het zorgvuldig hanteren van bedrijfseigendommen.

Als erkende verhuizer zijn wij uiteraard ook in te zetten als internationale verhuisbedrijf. Naar het buitenland verhuizen vraagt extra aandacht. Dat willen we u graag bieden. Uw waardevolle bezittingen komen zonder.

Waarom u kiest voor National Movers bij internationale verhuizingen

 • Een betaalbare verhuizing van en naar het buitenland, met de kwaliteit die u mag verwachten
 • Van senioren verhuizingen tot spoedverhuizingen in het buitenland
 • Erkend verhuisbedrijf met de juiste certificaten op zak
 • Altijd het belang van de klant op de eerste plaats

Wat we vooraf willen weten

Een goede voorbereiding en planning is essentieel bij internationale verhuizingen. Om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen, is het belangrijk dat wij enkele cruciale details van tevoren weten. Hierbij valt te denken aan zaken als de exacte bestemming in het buitenland, specifieke eisen met betrekking tot douaneformaliteiten, de omvang van uw inboedel en eventuele bijzondere items die extra zorg vereisen.

Zaken die we vooraf graag willen weten:

 • Inboedel informatie: aantal dozen, bedden, kasten, banken, wasmachines, stoelen, tv’s enz.
 • Van welk adres naar welk adres
 • Wanneer de verhuizing plaats moet vinden
 • Trappen, liften of hijsmogelijkheden (touw & blok)
 • Staat alles klaar of moet er ingepakt/gedemonteerd worden?
 • Eventuele overnachtingsmogelijkheden

Kies voor National Movers

Bij National Movers staan we klaar om uw verhuiservaring soepel, efficiënt en stressvrij te maken. Of u nu binnen Nederland verhuist, internationaal gaat verhuizen, of behoefte heeft aan professionele ontruimingen, wij hebben de expertise en toewijding om aan al uw verhuisbehoeften te voldoen.

Onze internationale verhuizers staan voor u om uw internationale verhuizing soepel te laten verlopen. Met jarenlange ervaring in internationaal verhuizen, begrijpen wij de complexiteit van deze processen en zorgen wij voor een zorgvuldige planning en uitvoering.

Veelgestelde vragen over internationaal verhuizen

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf voor een internationale verhuizing?

Een professioneel verhuisbedrijf brengt expertise, ervaring en een gestroomlijnde aanpak met zich mee, waardoor uw internationale verhuizing soepel en georganiseerd verloopt. Het vermindert stress, bespaart tijd en waarborgt de veiligheid van uw bezittingen tijdens het transport.

Welke landen bedient National Movers voor internationale verhuizingen?

National Movers is gespecialiseerd in internationale verhuizingen naar en vanuit diverse bestemmingen, waaronder België, Duitsland en andere Europese landen. Neem contact met ons op voor specifieke informatie over beschikbare routes en bestemmingen.

Team Nafthalie, goede samenwerking, netjes op tijd, harde werkers! Inpakmateriaal aanwezig, zijn goed elkaar ingespeeld en zelfs een super zware kast was geen probleem voor deze jongens. Daarnaast was het ook nog gezellig, top!

Lotte Groenewegen, verhuisd op 11 Oktober

Wij zijn vandaag verhuisd door team RuRu en ze hebben fantastisch werk geleverd. De klus was uiteindelijk sneller geklaard dan van te voren ingeschat. Toch werd er niet gehaast, maar alles met beleid aangepakt en we hebben nog gelachen ook. Dankjewel en een eventuele volgende verhuizing laten wij ons graag weer door jullie helpen.

-Sander Marshalle, verhuisd 19 Februari 

Vandaag van Den Haag naar Voorhout verhuisd en langs 4 verschillende locaties moeten rijden. Ging allemaal heel soepel en snel. Ontzettend fijne gasten kwamen langs en de verhuizing van eigenlijk zo gepiept. Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de fijne service!

-Josine van Schagen, verhuisd april ’22

Onder andere actief in

Almere

Amersfoort

Amsterdam

Haarlem

Hilversum

Bekijk alle steden!

Delft

Den Haag

Groningen

Ontvang gratis een verhuischecklist per e-mail!

Handige verhuischecklist

Veelgestelde vragen aan National Movers

 • Zijn mijn bezittingen verzekerd tijdens het verhuisproces?

  National Movers begrijpt het belang van de veiligheid van uw bezittingen. Daarom bieden wij standaard verzekeringen aan voor de goederen die wij verplaatsen. Ons team informeert u graag over de details van de verzekering en eventuele aanvullende opties die beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart kunt verhuizen.

 • Wat onderscheidt National Movers van andere verhuisbedrijven?

  Wij begrijpen dat er verschillende verhuisbedrijven zijn om uit te kiezen. National Movers onderscheidt zich door zijn ervaren en gecertificeerde team, gebruik van hoogwaardige verhuismaterialen, flexibele dienstverlening (inclusief spoedverhuizingen), en een klantgerichte aanpak. We zijn er trots op transparantie, efficiëntie en klanttevredenheid te bieden in elke fase van het verhuisproces. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over wat ons uniek maakt.

 • Wat kost een verhuizing?

  De kosten van een verhuizing kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de inboedel, de afstand tussen de oude en nieuwe locatie, de benodigde verhuismaterialen en eventuele extra diensten. Bij National Movers streven we ernaar om transparantie te bieden en de kosten zo duidelijk mogelijk te communiceren.